AskaLung@FB 發表於 2021-1-19 10:42

小小Pat 發表於 2021-1-19 08:50
威廉sir講過a110只係會賣全球二三千部,咁我估8500所謂停產係將會出一部已經upgrade 8K嘅版本。 ...

咁係咪應該冇乜分別?因為本身8500推出嗰陣時都話可以遲啲加錢update去8k,咁係咪就算遲啲出個新版本嘅8500,應該都係同之前果部係一樣,只不過就係唔使再換8K底板已經係8K{:6_141:}

PepperFish@FB 發表於 2021-1-19 11:04

AskaLung@FB 發表於 2021-1-19 10:42
咁係咪應該冇乜分別?因為本身8500推出嗰陣時都話可以遲啲加錢update去8k,咁係咪就算遲啲出個新版本嘅85 ...

正確👍🏻但升級服務$$期期不同🤭最早買嗰期有可能比$5k,上年1月左右有半價$2.5K,最後期免費升

kan 發表於 2021-1-19 12:37

等a110差唔多去晒貨,就可以出8700{:1_333:}

avsuperman 發表於 2021-1-19 14:25

不知不覺,玩左8500快3年,一、二年後相信天龍新型號出街,希望可以突破13聲道,到時係時候換機了。樓主宜家壞機,正係尷尬時候,如果鍾意天龍聲,A110係必然之選

神武光輝 發表於 2021-1-19 15:00

好彩我已收到通知,A110有貨到,好快派比我

PepperFish@FB 發表於 2021-1-19 15:17

自己拉🤭

心急人上😂

AskaLung@FB 發表於 2021-1-19 15:18

恭喜晒師兄你有新機玩,令人羨慕,我都想買,但下年嘅市道完全睇唔透,所以啲錢都係唔敢點樣洗住,留返個錢旁下身先{:6_136:}

神武光輝 發表於 2021-1-19 15:43

PepperFish@FB 發表於 2021-1-19 15:17
自己拉🤭

快人一步,理想達到

avsuperman 發表於 2021-1-19 17:23

從威威廉sir口中得知A110有5年保,到明年10月停產,即係明年年底又有旗艦,儲定子彈先
頁: 1 [2]
查看完整版本: 7200終於死左, 依家最勁係咪Denon A110呢??

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。