Hitsu 發表於 2021-5-17 15:01

JZ1000~48,55,65
JZ2000只有65

DevilElvis 發表於 2021-5-17 15:21

JZ2000只有65

信興真係.........有幾多人要條2000 系列 Soundbar ar{:12_749:}

永遠都歧視55吋用家

jamesbond 發表於 2021-5-17 15:55

JZ2000只有65

呢個預咗,香港市場細,選擇一定唔似外國咁多,其實會嚟2000已經算喺咁。

DevilElvis 發表於 2021-5-17 16:02

呢個預咗,香港市場細,選擇一定唔似外國咁多,其實會嚟2000已經算喺咁。 ...

單位細但有錢買旗艦型號的人想買55inch真係好sad.....

點解要人接受JZ1000 model?樂聲、信興市場部真係好唔人性化{:12_778:}

jamesbond 發表於 2021-5-17 16:09

DevilElvis 發表於 2021-5-17 16:02
單位細但有錢買旗艦型號的人想買55inch真係好sad.....

點解要人接受JZ1000 model?樂聲、信興市場部真係 ...

呢度有CHing提過,返乜嘢model可能係日本果邊嘅決定,唔關信興事。

nippon 發表於 2021-5-17 18:22

jamesbond 發表於 2021-5-17 16:09
呢度有CHing提過,返乜嘢model可能係日本果邊嘅決定,唔關信興事。

但信興應可反映香港用家的意向!

chan@76 發表於 2021-5-17 19:02

呢個預咗,香港市場細,選擇一定唔似外國咁多,其實會嚟2000已經算喺咁。 ...

係要特別做一架有大陸制式嘅TV接收
而又要有大陸唔要得唔入得口嘅功能係入面

邊個同你做咁多款
每款500架 4個呎寸都2000架
平均一年一個月要賣200架
100間零售都要每日賣兩架

我唔信代理肯同廠食過萬架oled
頂多幾千架

重要只係講緊 oled 都未計自己 LED 打返自己

DevilElvis 發表於 2021-5-18 02:31

咁我想問下 JZ1000 同 JZ1500 除咗panel professional edition有差別,仲有冇咩唔同?

JZ1000有測評未?

謝謝

jamesbond 發表於 2021-5-18 09:19

DevilElvis 發表於 2021-5-18 02:31
咁我想問下 JZ1000 同 JZ1500 除咗panel professional edition有差別,仲有冇咩唔同?

JZ1000有測評未?

JZ1500機底有一條soundbar,J1000冇,所以聲音差啲。

DevilElvis 發表於 2021-5-18 14:31

jamesbond 發表於 2021-5-18 09:19
JZ1500機底有一條soundbar,J1000冇,所以聲音差啲。

有Soundbar果款唔係JZ2000咩?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Panasonic 2021 CES 4KTV OLED JZ2000 發佈

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。