skymic 發表於 2020-12-15 21:22

師兄, 請問是否收齊香港既電視台呢?

skfung 發表於 2020-12-15 22:34

support 220v??

tysbilly 發表於 2020-12-17 11:33

skymic 發表於 2020-12-15 21:22
師兄, 請問是否收齊香港既電視台呢?

No, 我用nowtv 收

買罪大水貨tv 好睇你重視邊樣多d

大陸水 - 收到香港電視冇原身 google service apple airplay support
美水-有原身 google service apple airplay support 收唔到香港電視

我選擇後者

要完美只有港行, 不過$$$

tysbilly 發表於 2020-12-17 11:34

skfung 發表於 2020-12-15 22:34
support 220v??

yes 100-240v worldwide voltage

skymic 發表於 2020-12-17 21:45

tysbilly 發表於 2020-12-17 11:33
No, 我用nowtv 收

買罪大水貨tv 好睇你重視邊樣多d

明白, 謝謝

mksoundhk 發表於 2020-12-18 00:03

師兄平時倒立睇電視?{:6_121:}

heven 發表於 2020-12-18 00:23

tysbilly 發表於 2020-12-14 13:48
BHxxxxxxxxxx 自己 search la, 唔賣得廣告

師兄,咁電壓啱唔啱在香港使用?

bearbear1314 發表於 2020-12-18 09:39

mksoundhk 發表於 2020-12-18 00:03
師兄平時倒立睇電視?

其實76上傳相片成日都會有呢個情況,我自己都試過點轉張相再上傳都係咁{:6_168:}

希望大王見到搞搞佢

kenwong111786 發表於 2020-12-18 22:59

請問師兄MON 咗幾個先搵到個心水價?
我搵X900H 等來等去都平唔夠行貨一半

tysbilly 發表於 2020-12-19 12:01

kenwong111786 發表於 2020-12-18 22:59
請問師兄MON 咗幾個先搵到個心水價?
我搵X900H 等來等去都平唔夠行貨一半

我就係等 black friday 前兩個星期突然 on sales 先買
你如果唔急就隔三兩日去D美國網站望望價錢有時會有驚喜
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 勇士系列 美水 Sony 65A8H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。