goldberg0083 發表於 2020-11-27 14:00

師兄你而家用緊幾多寸,你有冇朋友屋企係得八尺,去佢屋企睇佢部電視係50定60寸。
如果你覺得細噉咪真係可以大啲囉。你而家屋企睇緊幾多寸呀!你而家覺得部電視機細買大啲囉。我覺得最細65幾起跳。{:6_175:}

bearbear1314 發表於 2020-11-27 17:57

cbk 發表於 2020-11-27 07:38
記得問埋屋企人可否接受,我有個朋友買了部65吋返屋企,之後比人日哦夜哦 ...

我就係同老婆去睇左幾次75,佢口就話你鍾意,但FEEL到佢始終都覺得太大,最後都係買左65{:6_194:}

不過就由75LED >>> 65OLED {:6_208:} 最緊要大家都開心

部65裝好之後佢都有再講65都真係夠晒啦{:6_136:}

ak47 發表於 2020-11-27 18:20

cbk 發表於 2020-11-27 07:38
記得問埋屋企人可否接受,我有個朋友買了部65吋返屋企,之後比人日哦夜哦 ...

哦d咩

jamesbond 發表於 2020-11-27 18:51

CHing買幾大吋數唔係睇距離幾遠,係睇budget夠唔夠。

hin5597 發表於 2020-11-27 19:07

ak47 發表於 2020-11-27 18:20
哦d咩

點解唔買大D{:1_332:}
65吋睇得咁辛苦{:8_366:}

miipp 發表於 2020-11-28 11:04

keke323 發表於 2020-11-27 01:50
我皇帝位到電視距離 6尺左右......而家 65 覺得細.....
不過 75 會貴好多...

Sony 77" A9G 直運到手價二萬八 (用信手卡回贈 ~4%, 有 d 卡應話重多)

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1469212-REG/sony_xbr77a9g_master_a9g_77_class.html

nippon 發表於 2020-11-29 17:48

bearbear1314 發表於 2020-11-27 17:57
我就係同老婆去睇左幾次75,佢口就話你鍾意,但FEEL到佢始終都覺得太大,最後都係買左65

不過就 ...

師兄電視與視距有幾多尺?

成龍大哥 發表於 2020-11-29 18:19

jamesbond 發表於 2020-11-27 18:51
CHing買幾大吋數唔係睇距離幾遠,係睇budget夠唔夠。

絕對係

wantai288 發表於 2020-11-29 20:59

我自己果人最好可以買75寸或者投影tim,不過唔想老闆唔鍾意,又想睇大d,所以先問下大家意見,依家用緊46寸,買左新電視,多數都用到壞,先再買,所以想買大d,唔想後悔。

jpclhair 發表於 2020-11-30 10:14

wantai288 發表於 2020-11-29 20:59
我自己果人最好可以買75寸或者投影tim,不過唔想老闆唔鍾意,又想睇大d,所以先問下大家意見,依家用緊46寸 ...

我買果時帶咗女人去不同環境試完又試
75終於成功入屋 但當我老媽子到訪
第一句就話咁大嘅 {:12_729:} {:12_729:} {:12_729:}
三十分鐘后又話以後唔使去戲院睇戲囉{:12_728:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 其實8尺可以買幾大電視65寸可以嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。