wil-wil 發表於 2020-11-21 19:25

Sony YT 活動《我的罪大學院》如何挑選一部岩自己嘅 Sony 電視

https://youtu.be/tM4hoXp_HLA

又係《我的罪大學院》嘅 Sony 電視 YouTube Live 活動!!! 今次戲肉到嗱!!! {:6_142:}{:6_139:} {:6_127:}{:6_190:}
上次 國際影視專題方案專家 James 同 小瑟 分享過 Sony 嘅如何真正做到 "色彩自然"、"靚得有技術",而非一般市場推廣口號,相信大家大概都知到 ~ 由拍攝到製作與監督、由製成品到各類播放環境/媒界與器材、到真正呈現到大家眼前,Sony 是如何一條龍咁,盡力保持穩定嘅質量!

Sony 每每都會出好多部 4K、8K 電視!! 部部都好似岩自己,究竟應該點樣揀? 邊一部 2020 年型號先最岩自己真正需要!? 如果一步到位,攻頂又是否咁簡單解決所有疑惑!? 每部電視 Spec 背後又是否隱藏玄機!? 2020 年 11 月 25 日 (星期三) 20:00,James 及 小瑟 就會係 Sony YouTube 嘅頻道節目《我的罪大學院》中,擔任嘉賓導師,幫大家搵出你自己嘅答案! 如果仲有嘢唸未通,睇住 Live 一路問都仲得!!
https://post76.hk/data/attachment/forum/202011/21/190654mayk58ikyh2nz3e8.jpg
Sony YouTube Live活動:《我的罪大學院》
日期:2020 年 11 月 25 日 (星期三)
時間:20:00 - 21:00
視頻:Sony YouTube 頻道 直播               
            (Sony 會員須到指定網址登記 --> https://bit.ly/2IYBS0K )
          Post76 YouTube 頻道 轉播
嘉賓:James Chen - 國際影視專題方案專家
          小瑟大王       - Post76玩樂網 創辦人
內容: - 4K/8K、LED/OLED 電視如何揀?
         - 自己喜歡睇戲又打機,邊部型號我至岩?
         - 睇 Spec 重點睇啲乜?
         - 擺放位置又要注意啲乜?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 「爆發影音‧新體驗」

cc1357 發表於 2020-11-22 20:09

重有三日

website design hong kong

wil-wil 發表於 2020-11-25 15:29

今晚 20:00 76-YouTube 開 Show!! 專家 James 及 小瑟教你點揀部真正岩自己嘅 Sony 電視!!

小瑟 發表於 2020-11-26 07:47

尋晚有冇版友睇左Live???{:1_338:}

RaymondCheng@FB 發表於 2020-11-26 10:00

小瑟 發表於 2020-11-26 07:47
尋晚有冇版友睇左Live???

有啊,仲睇咗兩次添,希望快啲有下一集
想知大王講復仇者聯盟嗰個scene喺邊,我都想喺屋企電視試下
頁: [1]
查看完整版本: Sony YT 活動《我的罪大學院》如何挑選一部岩自己嘅 Sony 電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。