explorerhk 發表於 2020-11-17 02:43

小瑟 發表於 2020-11-17 06:38

1. 玩DV 要成SET 都支援先可以玩到,部89我估就應該冇了。詳情得嫻上網搵下。

2. hdr 我記得89應該有的,不過真係唔得都係amp 既問題。

3. tv set 左arc 未?理論上tv 同amp插左arc 位應該就回輸到聲過去,不過又係勒,89都算上代機,arc 功能可能都多bug 的。

4. 5. 大陸版我唔識。要等其他師兄幫手。{:1_338:}

小小Pat 發表於 2020-11-17 06:46

LX89不支援DV,你player直插TV再試!

avgod 發表於 2020-11-17 08:51

1. 請確保所有連接裝置支援DV

2. 你直駁電視試就知道答案

3. 電視音效輸出揀返岩應該出到

4. 搵其他下載版本

5. 沒有,只可以安裝APP

6. 等其他師兄分享

explorerhk 發表於 2020-11-17 10:54

explorerhk 發表於 2020-11-17 15:44

icq00000 發表於 2020-11-17 16:26

4同5

裝唔到原生嘅Google Play Store
要自行用電腦download aptoide tv
裝喺電視度
再喺個app入面裝YouTube同NETFLIX
就可以正常login同使用

可以自行用電腦download .apk files
之後自行裝落部電視度

P.S.
正常情況下係可以用手指直接安裝
不過之前罪大某個update禁止咗exFAT
唔知新型號有冇開放返

多嘴講句

真係唔好因為貪平而走去買閹割版
除非你精通電腦程式或者唔玩電視apps
如果唔係,真係煩到你抽筋
唔好以為本身冇自由嘅嘢去到一個尚有些少自由嘅地方會變得自由
唔激死都笑死

icq00000 發表於 2020-11-17 16:29

explorerhk 發表於 2020-11-17 15:44
已經改左XBox X 直出電視, DV點到燈, 但話唔支援 4K@120hz, 有人知問題嗎?

https://www.youtube.com/watch?v=plvrdFzQmhc

睇吓有冇幫助??

explorerhk 發表於 2020-11-17 21:07

kasunlam@G 發表於 2020-11-18 08:21

icq00000 發表於 2020-11-17 16:26
4同5

裝唔到原生嘅Google Play Store

有豉油冇自由{:1_336:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Sony X90H 設定討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。