PepperFish@FB 發表於 2020-11-13 14:05

faiwu2015 發表於 2020-11-13 13:44
上網check過無update,check過部機都係舊version,已開啟wi-fi接收,但乜野都無

可能未完善收返先😆再出可能比只雞你偷🤪

issachar 發表於 2020-11-13 19:09

wil-wil 發表於 2020-11-13 09:48
咁你唔好試 A110,試過後只會立定決心即換 ...

首先要有得試呀 wil 總 {:6_138:}

issachar 發表於 2020-11-13 19:10

PepperFish@FB 發表於 2020-11-13 14:05
可能未完善收返先😆再出可能比只雞你偷🤪

講真... 咁大間廠唔好攪小動作啦... 仲要偷雞咁鬼好聲, 咪當 marketing 囉...

PepperFish@FB 發表於 2020-11-13 19:21

issachar 發表於 2020-11-13 19:10
講真... 咁大間廠唔好攪小動作啦... 仲要偷雞咁鬼好聲, 咪當 marketing 囉...

我吹吓咋⋯乜你咁認真~😅

avsuperman 發表於 2020-11-13 19:22

我又來阿Q先,雖然玩唔到偷鷄imax,但望下前中上置同上帝之聲兩隻喇叭裝左兩年,一直未開過聲,最多試Auro3D飛機一幕,上帝出下聲,真係無乜機會試。宜家不論imax、Atmos、DTS都開晒聲,真係開心。講返DTS係無i偷鷄max咁正,但以前只有5.1,宜家13聲道,喇叭越多越玩得過瘾,叫做有8成效果,算係自我感覺良好,玩更新機開埋圖示,真係會開心d,過兩天就等友人見証下

issachar 發表於 2020-11-13 20:01

PepperFish@FB 發表於 2020-11-13 19:21
我吹吓咋⋯乜你咁認真~😅

我認真嫁... 舊年又話唔比 cross upmix... 今年咪又比你玩返...

CrazyBull 發表於 2020-11-13 22:06

單憑睇c兄你分享完再分享就知有料到,絕對係近期網友最有heart嘅分享之作{:6_193:}
一套戲睇過30次?

CrazyBull 發表於 2020-11-13 22:10

avsuperman 發表於 2020-11-13 01:13
當然歡迎,我勉強玩天空8隻,地下6隻座地+一隻中置

請問點為之偷鷄Imax{:6_141:}
C兄原來屋企咁堅可以玩天空8隻,地下6隻座地+一隻中置,佩服{:6_162:}

Martinkfc 發表於 2020-11-13 22:33

CrazyBull 發表於 2020-11-13 22:06
單憑睇c兄你分享完再分享就知有料到,絕對係近期網友最有heart嘅分享之作
一套戲睇過30次? ...

我就只有top gun 同jack & rose 有三十次以上

issachar 發表於 2020-11-13 22:35

單憑睇c兄你分享完再分享就知有料到,絕對係近期網友最有heart嘅分享之作
一套戲睇過30次? ...

30 次唔算好多... Ready Player One 我已經唔記得睇左幾多次 {:6_176:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 意外做左白老鼠,天龍8500更新由頂氣變大驚喜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。