issachar 發表於 2020-10-8 01:53

BillyHui@FB 發表於 2020-10-7 18:08
我前日試過鐘擺G升測試!60hz可以開G升!120hz唔得㗎!😝

師兄, 解說下 {:6_141:}

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 06:19

issachar 發表於 2020-10-8 01:53
師兄, 解說下

{:6_136:}即係鐘擺不停左右搖但畫面好順暢冇窒冇裂開呀!{:6_148:}

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 06:20

papercut 發表於 2020-10-8 01:44
冇ga,電視我全off

{:6_121:}{:6_136:}咁...真係唔知點算好!

issachar 發表於 2020-10-8 10:30

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 06:19
即係鐘擺不停左右搖但畫面好順暢冇窒冇裂開呀!

唔係呀... 你話 120Hz 開唔到 G-Sync 呢度我唔明白呢... {:6_194:}

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 11:43

issachar 發表於 2020-10-8 10:30
唔係呀... 你話 120Hz 開唔到 G-Sync 呢度我唔明白呢...

{:6_125:}真架!首先我用PC出4.2.0入OLED行4K120hz試鐘擺測試係冇得選G升的!再改為4.4.4 4K60hz測試就可以選G升了!{:6_148:}

issachar 發表於 2020-10-8 12:24

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 11:43
真架!首先我用PC出4.2.0入OLED行4K120hz試鐘擺測試係冇得選G升的!再改為4.4.4 4K60hz測試就可 ...

我今晚試清楚先... 但係唔係0係 nVidia panel set 左就得既咩....

我而家係 4K 120Hz 開左 G-Sync 打機嫁喎...

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 13:17

issachar 發表於 2020-10-8 12:24
我今晚試清楚先... 但係唔係0係 nVidia panel set 左就得既咩....

我而家係 4K 120Hz 開左 G-Sync 打機 ...

你有冇試過Nvidia個鐘擺G升測試先?{:6_146:}

issachar 發表於 2020-10-8 17:05

BillyHui@FB 發表於 2020-10-8 13:17
你有冇試過Nvidia個鐘擺G升測試先?

就係冇, 所以今晚試下 {:6_193:}

issachar 發表於 2020-10-9 02:44

試左... 我覺得係個 demo 怪怪地... {:6_136:}

BillyHui@FB 發表於 2020-10-9 16:01

issachar 發表於 2020-10-9 02:44
試左... 我覺得係個 demo 怪怪地...

LG OLED已經更新咗03.11.25完全配合RTX30系列顯卡G-sync!{:6_139:}{:6_143:}{:6_146:}
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: LG oled 4k120hz問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。