Yuen220 發表於 2020-9-25 17:53

甘就好 番去試下先

piypiy 發表於 2020-9-25 22:13

Netflix updated and problem fixed!

小瑟 發表於 2020-9-25 22:44

我又試下先~~~

茶母 發表於 2020-9-26 00:17

neve 發表於 2020-9-25 16:23
2.0同樣
到今早Apple TV重置原廠就正常返

我重置完之後連iTunes 片都係2.0 only......

piypiy 發表於 2020-9-26 02:37

小瑟 發表於 2020-9-25 14:07
9成係升左 IOS14之後, NETFLIX個APPS未更新到~

我覺得同iOS update無關,因為個時序係我發現netflix只出到2.0,就懷疑係咪iOS自動update後所致,所以去更新個目錄度睇,發現我根本未更新iOS14{:1_332:}

茶母 發表於 2020-9-26 07:45

茶母 發表於 2020-9-26 00:17
我重置完之後連iTunes 片都係2.0 only......

今朝起身再check一次, 開頭都係出2.0, 跟住試多兩次突然正常返,

真心玩死......

Yuen220 發表於 2020-9-26 13:15

如果更新完14.01及重啟, Netflix 都係出2.0,可嘗試del Netflix app,再裝應該ok, 我係甘樣

NowTv@G 發表於 2020-9-27 03:00

我想問吓,如果Netflix 有ATMOS 個Amp係咪會顯示出嚟?

茶母 發表於 2020-9-27 11:42

我想問吓,如果Netflix 有ATMOS 個Amp係咪會顯示出嚟?

可以

MingSir 發表於 2020-9-27 14:44

Show 到的
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: Apple 4ktv 出唔到atmos

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。