tommyme123 發表於 2020-9-15 18:38

home theater終於決定好晒!!!

Projector: Barco Loki

幕:OS WF302

前級擴音機:Trinnov Audio Altitude32

後級擴音機:Procella DA06-DSP   X11

Front Speaker:Procella P815 X2

Center Speaker:Procella P815

Surround:Procella P815 X2

Surround Back:Procella P815 X2

Subwoofer:Procella P18X2

天空聲道: Procella P8 X4

4K Bluray Player: Mcintosh MVP901

李好野@76 發表於 2020-9-15 18:51

決定就實行!
早買早享受

小小Pat 發表於 2020-9-15 19:43

其實樓主係咪喺另一個網用騎士t 1984網名果位師兄,我覺得成日狗噏當秘笈!

aswyshek 發表於 2020-9-15 19:53

冇得出街冇得聚集,又冇乜收入冇錢買嘢,幻想下都得掛,比條生路佢啦{:6_146:}

風仔風仔仔 發表於 2020-9-15 21:54

用得P815, 超低音更係用V21啦,點會用P18嫁。{:1_338:}

Gorgeous 發表於 2020-9-15 23:26

hangshun 發表於 2020-9-15 23:34

其實樓主係咪喺另一個網用騎士t 1984網名果位師兄,我覺得成日狗噏當秘笈! ...

Pat: 又幾似係播.......{:6_238:}

MDLP 發表於 2020-9-15 23:56

其實樓主係咪喺另一個網用騎士t 1984網名果位師兄,我覺得成日狗噏當秘笈! ...

邊無咗佢
就剩返啲商戶版餅主自問自答

toms110 發表於 2020-9-16 00:01

呢條友都係狗噏當秘笈多, 新account, 開幾個亳無養份嘅post, 幻想一推器材名, 狗post出嚟{:6_198:}

小小Pat 發表於 2020-9-16 00:12

toms110 發表於 2020-9-16 00:01
呢條友都係狗噏當秘笈多, 新account, 開幾個亳無養份嘅post, 幻想一推器材名, 狗post出嚟 ...

在一啲比較少人嘅網站藉住呢啲膠post引起其他人嘅注同討論,意勉強都仲講得過,但係喺呢度賣膠我相信好難出位!{:1_333:}
頁: [1] 2
查看完整版本: home theater終於決定好晒!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。