fai514 發表於 2020-8-29 08:54

我之部x9000f都係咁,sony師傅話螢幕panel坏,等左三個禮拜左右上門即場換個塊...

AskaLung@FB 發表於 2020-8-29 10:26

Jim88y 發表於 2020-8-29 08:09
拍多幾嘢多咗幾絛黑線咪大寧樂

其實我係係咁宜拍兩嘢 好細力,同A1本身個機背同個panel係分開㗎,所以我冇拍到個panel

gikifk 發表於 2020-8-29 10:55

嘜甘兒戲!{:6_126:}

raylee 發表於 2020-8-29 11:08

拍幾下就無番,回歸到我細個睇大CRT電視上面仲有部DVR個部SONY

睇電視有雪花拍幾下就無,SONY真係不忘初心,難得

ShaoChiKin@FB 發表於 2020-8-29 11:39

換屏幕好貴 17000元保養不包換屏幕

fourshing 發表於 2020-8-29 18:00

用左3年,仲好好{:1_326:}

AskaLung@FB 發表於 2020-8-29 20:02

fourshing 發表於 2020-8-29 18:00
用左3年,仲好好

我果部都仲係係好靚,睇咗成日條線都冇出返嚟,希望之後冇事啦{:6_136:}

fourshing 發表於 2020-8-29 21:35

AskaLung@FB 發表於 2020-8-29 20:02
我果部都仲係係好靚,睇咗成日條線都冇出返嚟,希望之後冇事啦

可能我小睇電視台,都係睇戲,youtube 多

pip922 發表於 2020-10-23 16:54

我用左兩年多D, 畫面中間起左一大個圓形印, 平時睇電視又唔算太影響, 係打PS4有時全畫面紅色就好大問題
而家都唔知換唔換機好....
{:1_247:}

terier 發表於 2020-10-23 18:00

OLED 雖然好靓, 但係問題多多, 都係等個技術成熟d 先~
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: Sony Oled A1 我都終於中招了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。