matthew 發表於 2007-11-18 00:18

是日入手...........解毒中

真係一入豪門深似海.............:Q :Q :Q
真係冇啦啦咁都比我撞到佢.............真係唔買唔得..............真係有少少關雷因事.........冇神神拎支12-24 出黎做乜呢 Smilies013 Smilies013 Smilies013

威廉 發表於 2007-11-18 00:24

恭喜晒~~~

小瑟 發表於 2007-11-18 10:50

哈哈.....果然一次既聚會, 另唔小人要去解毒!!!;P ;P ;P

赤貧, 呢支色馬 10-20要幾錢呀??? 我對 10MM都有興趣呢~~~Smilies010 Smilies010 Smilies010

k2elvin 發表於 2007-11-18 11:21

呢枝我都睇左好耐......係......無錯, 係睇Smilies010 ...... 仲未儲到錢買......:L

我亦都諗過Tokina枝12-24, 恆定f/4......Smilies018

radhk 發表於 2007-11-18 12:25

原帖由 k2elvin 於 2007-11-18 11:21 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
呢枝我都睇左好耐......係......無錯, 係睇Smilies010 ...... 仲未儲到錢買......:L

我亦都諗過Tokina枝12-24, 恆定f/4......Smilies018

恭喜赤富兄暫時解毒. Smilies010

我自己覺得恆定 f/4反而唔係好重要, 太暗都起唔到咩作用, 如果恆定 f/2.8就唔同.

反而tokina果枝好似扎實d, 邊位sharp D, 不過10mm vs 12mm, sigma就正d.

btw, 我都係用緊sigma,

lolopopo 發表於 2007-11-18 17:28

恭喜哂先,不過我個人比較鐘意tokina:lol

雷因 發表於 2007-11-18 19:13

員外......恭喜晒喎:lol
通常呢互毒大會都例必有人出事架啦,你事隔一個星期先毒發,都算抗毒力強架喇Smilies017 Smilies017 Smilies017
咁你估下下一個係邊個呢?

小瑟 發表於 2007-11-18 22:00

我估下一個好快係威廉~~~佢比導演支野毒到肉先肉死呀!!!!Smilies017 Smilies017 Smilies017

radhk 發表於 2007-11-18 22:18

好彩我走得快. :lol

威廉 發表於 2007-11-19 00:02

原帖由 小瑟 於 2007-11-18 22:00 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我估下一個好快係威廉~~~佢比導演支野毒到肉先肉死呀!!!!Smilies017 Smilies017 Smilies017

我都希望係下一個.. 不過個支野.. 真係好貴:L
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 是日入手...........解毒中

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。