marco 發表於 2020-8-11 22:39

JackyLeeLee@FB 發表於 2020-8-11 19:47
我都覺得佢地知有OFF吾道機問題,但解決唔到好求其

師傅當場表演完無事,師兄最後拎返屋企仲有冇事呀?

bslennon 發表於 2020-8-11 23:46

marco 發表於 2020-8-11 22:39
師傅當場表演完無事,師兄最後拎返屋企仲有冇事呀?

佢哋唔係神仙,當然有事。再托去留幾日後又表演多次又話無事,當然繼續off 唔到⋯⋯

keke323 發表於 2020-8-12 00:25

我當年有部 BDP-LX55 都有咁既情況....成日 hand機次次都要掹電源線 {:6_180:}
所以一向對佢既 PLAYER 麻麻地 {:6_223:}
oppo 相對無呢個情況 {:6_193:}

JackyLeeLee@FB 發表於 2020-8-12 09:39

MDLP 發表於 2020-8-11 20:45
我部500JB版
十次有2~3次要長按pwr熄機
不過睇開啲啦

係呀唯有係咁啦!要錢整就唔整㗎啦我差唔多兩年除非佢唔着啦!

JackyLeeLee@FB 發表於 2020-8-12 09:40

keke323 發表於 2020-8-12 00:25
我當年有部 BDP-LX55 都有咁既情況....成日 hand機次次都要掹電源線
所以一向對佢既 PLAYER 麻麻 ...

失望{:1_332:}

marco 發表於 2020-8-12 13:10

bslennon 發表於 2020-8-11 23:46
佢哋唔係神仙,當然有事。再托去留幾日後又表演多次又話無事,當然繼續off 唔到⋯⋯ ...

無計,有保養就唯有拎返去再跟{:8_385:}

Martinkfc 發表於 2020-8-12 13:36

咁失望不如放咗佢,強國搶住要。
參考下
兩星期前LX500 過保無單無盒,廿幾個pm 放咗6000 半日售出,我炒價入二手5500蚊。
都係兩星期前LX800 有單有盒仲有半年保,我炒價16000入,放上網十幾個pm全部係大陸人搵代購揾我16800售出,用咗兩個鐘賣咗。

家陣用架冇翻版jb功能ub9000,畫面不知幾開心,唔洗港幣9000蚊都係真水貨,仲有埋假行貨無嘅Netflix 同youtube,完全第二個世界

JackyLeeLee@FB 發表於 2020-8-12 13:55

參考下
兩星期前LX500 過保無單無盒,廿幾個pm 放咗6000 半日售出,我炒價 ...

師兄如果佢正正常常放都唔係問題,但明知有問題就唔放啦!無謂搞到別人啦!

JackyLeeLee@FB 發表於 2020-8-12 13:57

參考下
兩星期前LX500 過保無單無盒,廿幾個pm 放咗6000 半日售出,我炒價 ...

但係我想問UD9000,你喺邊度買呀!我都有留意呢部機

Martinkfc 發表於 2020-8-12 14:16

JackyLeeLee@FB 發表於 2020-8-12 13:57
但係我想問UD9000,你喺邊度買呀!我都有留意呢部機

我二月係amzon uk買低於9k,之後六月再同呢度師兄買送比客就9000比幾舊佢賺
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 壞咗部pioneer LX500分享交流

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。