mk2 發表於 2020-12-1 20:40

No ar.我睇TV 用佢speakers, 夠晒lu, 睇戲演唱会用 AV Amp{:1_259:}

小瑟 發表於 2020-12-1 21:12

avsuperman 發表於 2020-11-24 08:11
就係因為佢行hdmi 2.1才購入為PS5作準備

PS5入得過, 只要唔係炒價!!!!

avsuperman 發表於 2020-12-3 12:36

小瑟 發表於 2020-12-1 21:12
PS5入得過, 只要唔係炒價!!!!

希望快d返正價,好想試HDMI2.1同新手掣威力

u3li 發表於 2021-1-18 23:54

我都想參考個設定。。。
btw 我到依家都唔知點揀麗音 有冇ching可以幫我

@owen@ 發表於 2021-5-6 23:01

u3li 發表於 2021-1-18 23:54
我都想參考個設定。。。
btw 我到依家都唔知點揀麗音 有冇ching可以幫我

点可以有黑咭

Hingchan 發表於 2021-7-1 18:31

請問有冇師兄知道Q95T, 在youtube 襟遙控器語音制搜尋, 出唔到廣東話{:12_770:}{:12_770:}

ahlam 發表於 2021-7-1 21:03

Hingchan 發表於 2021-7-1 18:31
請問有冇師兄知道Q95T, 在youtube 襟遙控器語音制搜尋, 出唔到廣東話 ...

粵語應該唔得,只係可以出英語

avsuperman 發表於 2021-7-16 23:31

ahlam 發表於 2021-7-1 21:03
粵語應該唔得,只係可以出英語

唔係喎,置機時試過用粤語玩Youtube不知幾快幾順,回家試一口氣十個中文字一樣出到,「唔知今晚煮乜野餸好呢」

ahlam 發表於 2021-7-17 00:16

avsuperman 發表於 2021-7-16 23:31
唔係喎,置機時試過用粤語玩Youtube不知幾快幾順,回家試一口氣十個中文字一樣出到,「唔知今晚煮乜野餸 ...

可能我真係唔知點調教,請問點樣調教呢,謝謝師兄🙏🏼

wing1969 發表於 2021-7-22 21:38

我都想參考個設定。。。
我部65'Q800T睇电视重差過 6年前部4K 48'电视
SET到头都大
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: Samsung Q95T 65 吋 QLED 4K 電視實試 - 詳細聲畫評測 AI 功能一步...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。