everbzr 發表於 2020-7-24 22:22

苦等兩星期終於到步55x95H(水)

原身用46吋 ,淘左49x95H 但唔知咩卡左係海關两個星期都收唔到,同賣家商量退款之後賣家再通知我有55x95H係香港問我要唔要,本來怕55吋大咁多會俾喇叭擋住,但等左咁耐唔想再等買左先算,即刻再落單第二日就到貨。
裝上後先發現大少啱啱好 完美

goldberg0083 發表於 2020-7-24 22:51

呢個係什麼十仔{:6_141:}

kasunlam@G 發表於 2020-7-24 22:58

goldberg0083 發表於 2020-7-24 22:51
呢個係什麼十仔

等師兄嘅試機報告, 我都買咗架49吋 95h, 幾日之後送到

5.1外星人 發表於 2020-7-25 03:56

個垃圾筒破壞哂{:6_175:}未見過人放個垃圾筒係套机到{:6_186:}

raylee 發表於 2020-7-25 08:59

5.1外星人 發表於 2020-7-25 03:56
個垃圾筒破壞哂未見過人放個垃圾筒係套机到

可能用黎平衡番右邊隻十仔,調聲用XD

zairen 發表於 2020-7-25 09:06

靓晒!

5.1外星人 發表於 2020-7-25 12:36

可能用黎平衡番右邊隻十仔,調聲用XD
Balance {:6_138:}欠個電飯煲平衡番個風扇

goldberg0083 發表於 2020-7-25 14:02

5.1外星人 發表於 2020-7-25 12:36
Balance 欠個電飯煲平衡番個風扇

聲學嘅嘢我唔係好識
但係放個垃圾桶係嗰度一定係有用{:6_193:}
頁: [1]
查看完整版本: 苦等兩星期終於到步55x95H(水)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。