solidsteelgg 發表於 2020-7-21 23:58

新買Q80R送到黎一開箱見到咁....

送機師傅話我部機嘅狀況係正常 擺係倉度成年都會入麈 但係機背啲漬同保護貼咁嘅樣就令我有所保留 底部panel有用過痕跡 刮花晒同有印 污漬

使用時間用工程mode check過係零 但個包裝衰到咁應該係冇用過嘅display機{:1_331:} ....

唔該各位ching幫幫眼, thanks

更新
---------------------------------------------------

打返間野話換, 係咁推, 又話我心理作用又話尾貨擺倉係咁
講埋部機已經登記左禮品, 所以拆開過, 有痕係正常, 即係點?
依家話同公司傾點同我deal....真係....

p.s. : 如果間鋪唔肯換又唔退我再係黑店事件薄開佢名

vincent369 發表於 2020-7-22 00:21

師兄貨尾啦…..

solidsteelgg 發表於 2020-7-22 00:27

vincent369 發表於 2020-7-22 00:21
師兄貨尾啦…..

因為之前又送錯水貨黎, 屋企人見今次換返部行又係咁, 話我俾人呃 所以個人變到驗屍官咁{:1_331:}

solidsteelgg 發表於 2020-7-22 00:38

部水貨仲新過部行 部行又有花痕 所以先懷疑係咪用過
係咪貨尾都好大機會係咁....

vincent369 發表於 2020-7-22 00:45

係3*師父安裝嗎?水行都有既舖頭買...佢一定主力賣水...特別而家水行難分..只有一個方法..問3*客戶服務眼前既機身號碼係唔係行,如果客戶服務答係佢哋個行機list揾唔到呢個號碼...咁...你懂的...3*亦唔會為呢部機保養維修...如果證明係行..係唔係3年保養...問多次..另一方面係唔係陳列過...已經證明唔倒...祝一切順利

solidsteelgg 發表於 2020-7-22 01:16

vincent369 發表於 2020-7-22 00:45
係3*師父安裝嗎?水行都有既舖頭買...佢一定主力賣水...特別而家水行難分..只有一個方法..問3*客戶服務眼前 ...

多謝ching提點, 問左三*model code係港行 鋪頭話會補返三*原廠保養三年係張單度 另外會再約三*師傅黎check 部機個system嘅記錄就係新 0小時使用時間 但個機身同個包裝就.... 唉

ahlam 發表於 2020-7-22 01:41

solidsteelgg 發表於 2020-7-22 01:16
多謝ching提點, 問左三*model code係港行 鋪頭話會補返三*原廠保養三年係張單度 另外會再約三*師傅黎chec ...

真係差喎,邊間公司賣呀

yuppi 發表於 2020-7-22 09:07

其實吾收貨咪直接要求換机囉,係咪新机开盒前已經知道㗎啦

so0072002 發表於 2020-7-22 09:28

似陳列過WO

睡佛爺爺 發表於 2020-7-22 10:04

多謝ching提點, 問左三*model code係港行 鋪頭話會補返三*原廠保養三年係張單度 另外會再約三*師傅黎chec ...

睇咁嘅包裝 此陳列品 機件冇問題 有三年保養 當新機用
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 新買Q80R送到黎一開箱見到咁....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。