Ep-71 發表於 2020-7-13 13:37

樓主嘅750係MK Sound... 即系{:6_136:}{:6_136:}{:6_136:}

NETDSL0100 發表於 2020-7-13 14:39

PepperFish@FB 發表於 2020-7-13 10:51
帖得返的,只是爆皮不過會有痕,冇理佢都齊喇叭用

美版M&K未聽過~不過新版M&K比起MK聲係有唔同

李好野@76 發表於 2020-7-13 15:03

Ep-71 發表於 2020-7-13 13:37
樓主嘅750係MK Sound... 即系

周同學!唔準笑{:6_148:}

李好野@76 發表於 2020-7-13 15:04

NETDSL0100 發表於 2020-7-13 14:39
美版M&K未聽過~不過新版M&K比起MK聲係有唔同

過百db就現真身{:6_138:}

happy_fish 發表於 2020-7-13 15:05

李好野@76 發表於 2020-7-13 15:03
周同學!唔準笑

師兄,可以pm講多少少嗎?
音響新手,真係唔識

李好野@76 發表於 2020-7-13 15:16

happy_fish 發表於 2020-7-13 15:05
師兄,可以pm講多少少嗎?
音響新手,真係唔識

師兄攪錯了!
我仲新過你,找答案揾周師叔或chhanthony 師兄

NETDSL0100 發表於 2020-7-13 15:24

李好野@76 發表於 2020-7-13 15:04
過百db就現真身

我只可以話新既M&K比MK 有質感厚潤d至於美版未聽過所以講唔到

Ep-71 發表於 2020-7-13 16:44

NETDSL0100 發表於 2020-7-13 15:24
我只可以話新既M&K比MK 有質感厚潤d至於美版未聽過所以講唔到

同意~!!新款S300比 S150質感厚潤d...{:6_127:}

至于美版S150好耐冇聽過...吾記得所以講唔到...{:6_126:}

反而 記得有次pp痕...{:6_142:}

純粹好奇之下 借過对尾版750返尼玩左1晚   750同2510P 比較 ....就好記得...750輸左 9條街 {:6_136:}

https://post76.hk/thread-131323-4-1.html

Ep-71 發表於 2020-7-13 16:53

李好野@76 發表於 2020-7-13 15:16
師兄攪錯了!
我仲新過你,找答案揾周師叔或chhanthony 師兄

找答案揾chhanthony 師兄 或者 十北大C ...

MK 我吾識....M&K sound 亦冇研究900幾年了

PepperFish@FB 發表於 2020-7-13 17:08

Ep-71 發表於 2020-7-13 16:44
同意~!!新款S300比 S150質感厚潤d...

至于美版S150好耐冇聽過...吾記得所以講唔到...{:6_1 ...

S300應該係現在嘅旗艦?當年M&K S150對上仲有不知幾多型號😂,所以現在M&K 150 二手十分抵用

頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 喇叭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。