AlexShum1@FB 發表於 2020-7-10 22:51

Apple tv+啲戲 atoms條聲喺咪同Netflix 啲4k差唔多。。好雞

keke323 發表於 2020-7-10 23:51

小弟未有 APPLE TV {:1_352:}
其實我都想請教下大家....如果將 Apple TV hdmi >>> OPPO hdmiIN...... OPPO 本身雙 hdmi 1條去 TV , 1條去 AMP ......咁可否出晒 4K+ATMOS ? {:8_387:}

hoikei 發表於 2020-7-11 06:53

已買小丑, 上流寄生族, 極速傳奇

小瑟 發表於 2020-7-11 10:19

xyz56789xyz 發表於 2020-7-7 12:44
買咗可以睇幾耐?xbox one x 可以安裝Apple TV嗎?

XBOX就冇得裝Appletv了。{:1_332:}

小瑟 發表於 2020-7-11 10:20

keke323 發表於 2020-7-10 23:51
小弟未有 APPLE TV
其實我都想請教下大家....如果將 Apple TV hdmi >>> OPPO hdmiIN...... OP ...

理論上係可以的,不過我都未試過。{:1_332:}{:1_332:}{:1_332:}

keke323 發表於 2020-7-11 22:07

小瑟 發表於 2020-7-11 10:20
理論上係可以的,不過我都未試過。

多謝大王解答 {:8_387:}
如果真係可以出到 4K+ ATMOS 既....講真有時唔係套套戲都會買.....如果有得試租.....睇完覺得正既先買碟儲都唔遲 {:6_175:}
如果有其實 CHING 用緊呢個方法既請指教 {:6_190:}

see海 發表於 2020-7-11 23:23

題外話,請問apple tv 個8字iec 係左正右負定左負右正?

小瑟 發表於 2020-7-12 14:48

see海 發表於 2020-7-11 23:23
題外話,請問apple tv 個8字iec 係左正右負定左負右正?

呢個可以睇睇我岩岩出Denon Home條片,安裝果Part有講的。{:1_338:}{:1_338:}{:1_338:}

littlefat69 發表於 2023-10-23 13:53

其實啲電影通常上幾耐 先會特價 38蚊或者48蚊呢???

C.F.Chung@FB 發表於 2023-10-28 13:19

littlefat69 發表於 2023-10-23 13:53
其實啲電影通常上幾耐 先會特價 38蚊或者48蚊呢???

最好每個星期四都check check ATV , 隨時有驚喜
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Apple TV又做 $48蚊特價

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。