se人 發表於 2020-4-24 12:11

kahanglam 發表於 2020-4-24 01:09
做左好多 research, mk對我來說應該已經好夠玩!

不過個網好多款, 其實都係集合網上既意見

唔急既話,留意下二手,前排先買左個$400 ms拖板,當然係比較初代最入門嗰隻,久不久都有人放二手,
ching部amp 有無換埋電源線,無可以DIY,又平又易.

mancarmen 發表於 2020-4-24 16:15

kahanglam 發表於 2020-4-23 00:56
英式
我改反個標題先~

我前排先換咗個SINE單蘇

kahanglam 發表於 2020-4-24 17:41

se人 發表於 2020-4-24 12:11
唔急既話,留意下二手,前排先買左個$400 ms拖板,當然係比較初代最入門嗰隻,久不久都有人放二手,
ching部am ...

師兄,我咩都未買的,早一個月先加入76大家庭!{:1_258:}

我7月先收樓,所以想學定野,如果有啲咩可以留意下二手就早少少留意,有咩要訂既就早少少訂。

kahanglam 發表於 2020-4-24 17:42

koo9726 發表於 2020-4-23 20:24
廣東道、上海街一帶都有,入去問就可!!

多謝師兄指導,已經出緊去{:12_774:}

kahanglam 發表於 2020-4-24 17:44

raylee 發表於 2020-4-23 21:36
唔做暗槽可走明線, 行地腳或天花, 一樣得, 仲好平TIM

要向海關申請{:1_247:}

cakecake 發表於 2020-4-24 21:09

se人 發表於 2020-4-24 00:40
MK重有冷凍,秋姐好似有

上面果款係英製
下面果款係港版

Kevin70 發表於 2020-5-9 01:02

mancarmen 發表於 2020-4-24 16:15
我前排先換咗個SINE單蘇

師兄請問咩價位係咪喺國聲度買?

Ep-71 發表於 2020-5-9 11:44

se人 發表於 2020-4-23 15:52
英國制造既MK,平,不過一定要英國造,唔同結構,既然都裝修,不同拉幾組獨立電去重好 ...

我都用緊 英國制造既MK

..200幾蚊不繡綱面重有蜀立開關摯....

平過用膠面 ( ONS 自己系UK定)

UK系紫銅插座...暖聲過 MIC 雜銅鍍錫好多

真系好過好多乜乜HH

..

kahanglam 發表於 2020-5-9 14:48

Ep-71 發表於 2020-5-9 11:44
我都用緊 英國制造既MK

..200幾蚊不繡綱面重有蜀立開關摯....

師兄呢啲都可以係 rsonline度訂嗎?

Ep-71 發表於 2020-5-9 14:55

kahanglam 發表於 2020-5-9 14:48
師兄呢啲都可以係 rsonline度訂嗎?

我是用公司Ac... UKmk dealer度訂project 價

RS online 太耐冇去..現在吾清楚..

N年前 只同 RS 定過 一批红色 Hospaital Grand 13A頭 好似都只系 45蚊一個... 平過鴨記同 hifi 店一半

https://hken.rs-online.com/web/p/mains-plugs-sockets/0491074/
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 求 牆插及拖板 推介 (英式)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。