神武光輝 發表於 2020-3-14 22:52

22333000 發表於 2020-3-14 22:37
咁即係同OPPO一樣,你隻usb手指係咪係地庫男人舖度幫你整,直接插落部UP9000,再係部機裏便字幕度揀其他就 ...

同佢講比樂聲ub9000佢會知

22333000 發表於 2020-3-14 22:58

神武光輝 發表於 2020-3-14 22:52
同佢講比樂聲ub9000佢會知

OK,謝謝

vincent369 發表於 2020-3-14 23:11

神武光輝 發表於 2020-3-14 18:12
問題解決,外掛字幕冇問題!

恭喜師兄,睇淘淘資料,話部機全區,相信2D/K/3D ABC區都開放左...有冇內置YouTube /Netflix apps?..好似冇JB,是嗎? 難得咁既環境都交到貨...

神武光輝 發表於 2020-3-14 23:15

vincent369 發表於 2020-3-14 23:11
恭喜師兄,睇淘淘資料,話部機全區,相信2D/K/3D ABC區都開放左...有冇內置YouTube /Netflix apps?..好似 ...

冇youtube 同netflix國內唔比睇, 藍光只可以B區 DVD乜只事6區

vincent369 發表於 2020-3-14 23:23

神武光輝 發表於 2020-3-14 23:15
冇youtube 同netflix國內唔比睇, 藍光只可以B區 DVD乜只事6區

明白,魚與熊掌...

AskaLung@FB 發表於 2020-3-15 00:11

其實有外掛字幕乜都抵返晒,起碼有多個選擇

toms110 發表於 2020-3-15 17:31

神武光輝 發表於 2020-3-14 22:43
但內容要改為UFT8,個老闆幫我正的

如果同Oppo或者鬼妹係行一樣格式,佢可以食到三款,分別係UTF-8、SubRip同Big5

神武光輝 發表於 2020-3-15 17:36

應該只可UFT-8同ANSI,機內只看到兩種字符選擇

Sywleung 發表於 2020-3-16 02:11

神武光輝 發表於 2020-3-15 17:36
應該只可UFT-8同ANSI,機內只看到兩種字符選擇

師兄可否pm 我,我都想入手

神武光輝 發表於 2020-3-16 08:28

Sywleung 發表於 2020-3-16 02:11
師兄可否pm 我,我都想入手

我係呢間買!因為近香港
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 字幕是否有分制式

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。