gouhe@G 發表於 2020-3-10 09:43

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 07:02
行貨,水貨點分

行貨都會有保卡,睇吓 有冇香港 代理 地址, 問題不大, 如果係用過拆箱過先頭痕,仔細睇吓有冇用過痕跡😈,最好係當著司機拆檢查,冇問題先比錢,否則 有得拗

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 09:43

神武光輝 發表於 2020-3-10 08:15
冇現貨很危險!

會收唔到貨還是其他問題

gouhe@G 發表於 2020-3-10 09:46

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 09:43
會收唔到貨還是其他問題

😂睇下我上面

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 10:17

gouhe@G 發表於 2020-3-10 09:46
😂睇下我上面

明白

神武光輝 發表於 2020-3-10 10:35

會收唔到貨還是其他問題

將陳列品包裝送貨,只是可能或者冇事!所以最好現貨交易

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 10:39

神武光輝 發表於 2020-3-10 10:35
將陳列品包裝送貨,只是可能或者冇事!所以最好現貨交易

我約左送貨,咁可唔可以改去現場收

giskim 發表於 2020-3-10 10:42

其實師兄你喺邊間買?點解咁擔心?

神武光輝 發表於 2020-3-10 11:19

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 10:39
我約左送貨,咁可唔可以改去現場收

而家冇用架!未必有問題!收貨時睇清楚個盒底面膠紙有冇重貼!即刻開盒驗完先簽名收貨!

TauKokSha@FB 發表於 2020-3-10 11:20

神武光輝 發表於 2020-3-10 11:19
而家冇用架!未必有問題!收貨時睇清楚個盒底面膠紙有冇重貼!即刻開盒驗完先簽名收貨! ...

洗唔洗試下著唔著到機

yhm88 發表於 2020-3-10 11:45

聽得多衰嘢,我以前都怕友誠,今年响呢度見網友話友誠有驚喜價,膽粗粗去買件馬仔av amp,送貨來家,我沒有驗貨就俾尾數,件貨冇問題,開心使用中
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 驗貨

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。