桃乃木かな 發表於 2020-3-1 14:54

唔小心咁入手左隻 Solaris 限量版

話說早兩日拎部SP2000 上代理維修 , 之後諗住坐低聽下D 新野啦 , 點知一發不可收拾{:1_335:}

本身諗住過黎順便聽下隻 M5 , 有好多人試緊咁就聽住其他先啦 , 一戴上隻 Solaris SE 就唔想放低佢{:1_255:}

唔知係咪改用左陶瓷內部件關係 , 比原版隻Solaris 提升左好多喎

聲音既精細度 , 音場又闊左 , 人聲再前左 {:12_858:}
再加上佢個蠔殼真係堅靚 , 隻外殼令我加左好多分{:12_836:}

之前聽過隻金色都有少少心動啦 , 而家聽隻SE , 我試左個幾鐘, 最尾都係入手。{:12_860:} {:12_860:}

tubeamy 發表於 2020-3-1 15:06

Ching 你隻耳機面特別靚

桃乃木かな 發表於 2020-3-12 11:58

tubeamy 發表於 2020-3-1 15:06
Ching 你隻耳機面特別靚

你咁講又有少少覺得幾靚喎{:1_245:} {:1_245:}

eph200 發表於 2020-3-12 13:52

ip_csl 發表於 2020-4-12 22:13

重量無想像中咁重,但 size有點大.

tubeamy 發表於 2020-4-12 23:18

Ching 條線好靚?

ip_csl 發表於 2020-4-12 23:26

tubeamy 發表於 2020-4-12 23:18
Ching 條線好靚?

Toxic cable SW22 V2.

athlonfx60 發表於 2020-4-14 00:15

Wow you just got this? What do you think about your combination? Still waiting for my SW22 v2 to come.. am using Dream Duet and think quite match

BValerio 發表於 2020-4-16 22:51

師兄們用咩耳套呢?可能耳機本身太大,我耳仔又細,戴得唔係幾舒服😣 spinfit好似舒服啲

athlonfx60 發表於 2020-6-11 09:53

BValerio 發表於 2020-4-16 22:51
師兄們用咩耳套呢?可能耳機本身太大,我耳仔又細,戴得唔係幾舒服😣 spinfit好似舒服啲 ...

I use JVC Spiral Dot ++
頁: [1]
查看完整版本: 唔小心咁入手左隻 Solaris 限量版

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。