alleelarry 發表於 2020-2-28 23:34

Psychoav 發表於 2020-2-28 10:56
ExpressVPN我都用咗好幾年都冇乜問題,早年主要用嚟睇美國/英國/日本Netflix同HBO Now追West World同Game ...

個人所知,ExpressVPN 算係早期做得有規模既一家公司,當時都係想睇下日本限定YOUTUBE,先會了解下{:6_142:}

matthew 發表於 2020-2-29 11:16

睇完你地個POST 我見平平地即時走去MK買現貨
因為我本身用緊LG OLED 已經內置有NETFLIX, 所以佢支唔支援ATMOS 完全唔重要, 因為LG 係支援
反而我主要係用佢黎睇APPLETV+ 同埋當一支ANDROID 手指, 始終LG 行webOS 好多野都冇得裝
APPLETV+ 4K DV 畫面有超出預期的好, 反而比較NETFLIX 畫面結論係LG 內置靚好多, 係明眼人一睇都睇得出分別
同埋個logitech harmony remote 都可以control 埋firetv
簡單講, 抵玩 {:6_222:}{:6_222:}

小小Pat 發表於 2020-2-29 12:32

alleelarry 發表於 2020-2-28 23:34
個人所知,ExpressVPN 算係早期做得有規模既一家公司,當時都係想睇下日本限定YOUTUBE,先會了解下{:6_14 ...

試用了IVACY VPN one day trial,美國VPN都係裝唔到Disney+。{:1_255:}

Psychoav 發表於 2020-2-29 13:20

試用了IVACY VPN one day trial,美國VPN都係裝唔到Disney+。

裝Disney+ app係好麻煩,Google Play Store都唔得,最易係FireTV Store, 唔洗VPN都可以裝,play就要VPN

小小Pat 發表於 2020-2-29 13:38

Psychoav 發表於 2020-2-29 13:20
裝Disney+ app係好麻煩,Google Play Store都唔得,最易係FireTV Store, 唔洗VPN都可以裝,play就要VPN ...

我直頭唔畀裝,心灰{:1_247:}

alleelarry 發表於 2020-2-29 17:24

試用了IVACY VPN one day trial,美國VPN都係裝唔到Disney+。

用左邊個設定,之前見人教係要用 Netflix US Streaming 先用到!

小小Pat 發表於 2020-2-29 18:22

alleelarry 發表於 2020-2-29 17:24
用左邊個設定,之前見人教係要用 Netflix US Streaming 先用到!

得兩個揀,試過都係唔得{:1_255:}

Psychoav 發表於 2020-2-29 21:16

小小Pat 發表於 2020-2-29 18:22
得兩個揀,試過都係唔得

FireTV?

小小Pat 發表於 2020-2-29 21:26

Psychoav 發表於 2020-2-29 21:16
FireTV?

係啊,放棄了{:1_256:}

Psychoav 發表於 2020-2-29 22:51

小小Pat 發表於 2020-2-29 21:26
係啊,放棄了

我都係直接search同download, 咁奇怪
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 好耐冇出開箱文… Amazon Fire TV stick 4K

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。