alleelarry 發表於 2020-2-9 21:20

LoMichael@G 發表於 2020-2-9 19:54
長開一個台好易有燒印

即使唔睇 nowone 其他節目,也得要睇波,個 LOGO 係永遠唔會消失!

alleelarry 發表於 2020-2-9 21:22

SingWong@FB 發表於 2020-2-9 21:03
所有電視都係生命倒數好多時都係睇彩數啫

買過日本制 LED 電視,每次用到換都未壞{:6_136:}

alleelarry 發表於 2020-2-9 21:23

marco 發表於 2020-2-9 18:32
屋企有老人家長開TV,所以都係LED算了

每每有靜態畫面出現,我可能會有心寒,因為換電視係一件大工程,太多野要搬……{:6_136:}

marco 發表於 2020-2-9 22:31

每每有靜態畫面出現,我可能會有心寒,因為換電視係一件大工程,太多野要搬…… ...

yes,諗起都驚{:6_168:}

AskaLung@FB 發表於 2020-2-9 22:45

每每有靜態畫面出現,我可能會有心寒,因為換電視係一件大工程,太多野要搬…… ...

用緊A1都有相同嘅感覺,尤其是近排我老婆好關心新型肺炎嘅新聞,成日都睇無線新聞台,我都好驚會燒印,所以下一次買電視未必會再買OLED{:6_136:}

Kkbank 發表於 2020-2-10 04:46

IatKongNg@FB 發表於 2020-2-9 16:48
請問語音操作OK?

正常....另外請問可否PM告知價錢?我都想想地升級65吋

chandy 發表於 2020-2-10 10:21

好多時想換機嘅又唔壞,所以日日咒下佢會襟用d。

avsuperman 發表於 2020-2-10 11:10

alleelarry 發表於 2020-2-9 21:22
買過日本制 LED 電視,每次用到換都未壞

我都用過Sony日製貨,7年未壞過,相反非日製2年就壞

Davidfwh 發表於 2020-2-10 12:40

AskaLung@FB 發表於 2020-2-9 22:45
用緊A1都有相同嘅感覺,尤其是近排我老婆好關心新型肺炎嘅新聞,成日都睇無線新聞台,我都好驚會燒印,所 ...

你可以off咗個畫面,淨係比佢聽聲架😁

Davidfwh 發表於 2020-2-10 12:42

SingWong@FB 發表於 2020-2-9 21:03
所有電視都係生命倒數好多時都係睇彩數啫

人一出世都已經生命倒數啦!基本上全世界任何嘢都係生命倒數😁
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 真係冇買錯電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。