bokee2000 發表於 2020-2-7 02:56

6年夠皮啦.........
鰲拜部機未過保養都唔肯整呀。

換新機時請記住:
https://post76.hk/thread-312087-1-1.html

多比 發表於 2020-2-7 10:28

underflower 發表於 2020-2-6 21:06
我想等埋49吋9500H先做最後決定

師兄請問9500H 有咩好野?
估49"可能要15k out budget{:1_248:}

yuppi 發表於 2020-2-7 10:36

估49"可能要15k out budget

你放心,中階機冇 49" 咁細的

AskaLung@FB 發表於 2020-2-7 10:37

多比 發表於 2020-2-6 19:39
呢兩部係射程範圍之內
9000g 好夠光、顏色好rich、不過冇得upgrade9.0
880h 冇咁光、顏色好自然、不過os ...

Ching 邊個同你講9000g冇得update 9.0?

76er 發表於 2020-2-7 10:42

AskaLung@FB 發表於 2020-2-7 10:37
Ching 邊個同你講9000g冇得update 9.0?

上年12月個9.0 update,led系列得X95G, X85G(55"以上)有份,所以X90G都唔使諗

underflower 發表於 2020-2-7 10:47

估49"可能要15k out budget

https://www.sony.com/electronics/televisions/xbr-x950h-series#product_details_default

美國有得pre order啦,DV, DA有齊,EARC support, 有埋netflix calbrated {:1_253:} 可以當佢係49吋嘅加強版55X9500G,美國果邊開價1199。

underflower 發表於 2020-2-7 10:47

yuppi 發表於 2020-2-7 10:36
你放心,中階機冇 49" 咁細的

2020 sony就係有

AskaLung@FB 發表於 2020-2-7 11:01

76er 發表於 2020-2-7 10:42
上年12月個9.0 update,led系列得X95G, X85G(55"以上)有份,所以X90G都唔使諗

16年機種都可以上到8.0,冇可能上年出嘅機都出冇得升,sony做嘢不嬲系分批升同好慢

chandy 發表於 2020-2-7 11:07

咪太急升級做咗白老鼠!
d工程師計得好叻,抑或d料係咁多年命?

yuppi 發表於 2020-2-7 14:22

AskaLung@FB 發表於 2020-2-7 11:01
16年機種都可以上到8.0,冇可能上年出嘅機都出冇得升,sony做嘢不嬲系分批升同好慢 ...

一分錢一分貨,2018年 A9F丶Z9F 一樣可以 update 9.0。

硬件問題,俾部 iphone1 你 update 成 iOS 13,一定窒下窒下,所以 Sony 吾做捉蟲。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 42" Pan 一幅長方型黑形...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。