yuppi 發表於 2020-1-9 01:40

終於到我入手 Q90R

冇玩AV幾年,趁住裝修入返套 soundbar,呢幾個月睇咗好多繕稿,最後都係揀返亞馬遜銷量冧巴溫,外國一致好評嘅Q90R,套嘢吾算平(其實平過我之前隻中置),但係勝在乜都有,一 set 過唔使煩,希望呢兩個月快啲 update 埋 eARC 咁就 Perfect,遲啲安裝好再出 report。

個盒真係幾大

我有強迫症,所以都係配原裝腳架

跟手買埋四條原廠線,幾蚊人仔一條,我估好快冇貨

coffee430coffee 發表於 2020-1-9 04:25

恭喜晒師兄有新玩具{:1_259:}
想請問吓係咪順豐直寄香港?
定係要用集運?運費大約幾錢?
thx

yuppi 發表於 2020-1-9 09:00

coffee430coffee 發表於 2020-1-9 04:25
恭喜晒師兄有新玩具
想請問吓係咪順豐直寄香港?
定係要用集運?運費大約幾錢?

集運三百幾人仔

小寶老豆 發表於 2020-1-9 10:51

快啲安裝好...
有無 sub woofer output? 定係一定要用跟機十仔?

yuppi 發表於 2020-1-9 10:54

小寶老豆 發表於 2020-1-9 10:51
快啲安裝好...
有無 sub woofer output? 定係一定要用跟機十仔?

好似只有藍芽自己隻十仔

bigair 發表於 2020-1-9 15:54

原裝電線夠用嗎{:6_141:}

yuppi 發表於 2020-1-9 16:40

bigair 發表於 2020-1-9 15:54
原裝電線夠用嗎

Only can use 原裝電線

NightsSO@FB 發表於 2020-4-6 01:24

yuppi 發表於 2020-1-9 16:40
Only can use 原裝電線

師兄 原裝三腳插可以喺邊度買到

yuppi 發表於 2020-4-6 01:52

NightsSO@FB 發表於 2020-4-6 01:24
師兄 原裝三腳插可以喺邊度買到

淘寶原裝線五蚊人仔

Kelvinchak 發表於 2020-4-6 04:09

師兄, 有沒有原廠電線的淘寶link可以分享?
頁: [1] 2
查看完整版本: 終於到我入手 Q90R

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。