76er 發表於 2020-2-2 12:36

Calebc34 發表於 2020-2-2 12:22
我試過。隻碟抺乾淨就冇事,雖然講緊嘅係好輕微污漬,(部機都好sensitive)。 ...

我見美森而家賣緊$1200幾抵玩

maxyeung 發表於 2020-2-2 19:54

76er 發表於 2020-2-2 01:07
師兄,X700睇碟穩唔穩定?上網見有唔少人話有啲碟睇睇下會freezing
新年前買左到而家,每日睇既野有:NAS既 BDMV FILE (行WIFI)、老翻及老正 4K 碟,老正藍光碟、周星馳大量舊FILE、大量YOUTUBE,完全未F;REEZING 過半秒,而且LOAD乜都非常快。

Calebc34 發表於 2020-2-4 20:13

Hkd 1200 好高性價比

76er 發表於 2020-2-4 21:36

Calebc34 發表於 2020-2-4 20:13
Hkd 1200 好高性價比

所以最後都買咗{:1_253:}

LoMichael@G 發表於 2020-2-4 22:03

supermak 發表於 2019-11-7 19:01
另外請問知唔知LX500係咪行DLAN可以攞到NAS既FILE去讀?

我是LX500用家,係支援DLNA,讀到NAS D file,我主要用來聽歌。但網絡的功能一般。除非JB,否則不要有太大期望。

Calebc34 發表於 2020-2-5 02:00

76er 發表於 2020-2-4 21:36
所以最後都買咗

Congratulations!

mighty_joe 發表於 2020-4-5 23:49

師兄,請問美森是邊間店?

kahanglam 發表於 2020-4-20 01:10

mighty_joe 發表於 2020-4-5 23:49
師兄,請問美森是邊間店?

同問 {:1_347:}

chhanthony 發表於 2020-4-20 11:38

maxyeung 發表於 2020-2-2 19:54
新年前買左到而家,每日睇既野有:NAS既 BDMV FILE (行WIFI)、老翻及老正 4K 碟,老正藍光碟、周星馳大 ...

請問Sony X-700可以經NAS玩到BDMV、BD.iso?

maxyeung 發表於 2020-4-24 17:29

chhanthony 發表於 2020-4-20 11:38
請問Sony X-700可以經NAS玩到BDMV、BD.iso?

SORRY 而家先check post

x700經nas,而家我雖然可以read bdmv,不過要選入面steam資料夾內既原片M2TS file,中文字幕有20%機會read唔到(字幕係之響pc度用tsMuxer軟件插入的)。

iso檔read唔到。

mkv read 到,內含中文字幕亦read到。
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: LG C9電視...配SONY X700定係PAN記UB450好D呢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。