hungsh626 發表於 2020-9-13 19:33

chm 發表於 2020-9-11 22:42
Yes, sound bar 用都可以及有效果的。此補品是一項好發明,請放心用。

考慮緊呢隻定係telos Marco q

chm 發表於 2020-9-13 21:31

hungsh626 發表於 2020-9-13 19:33
考慮緊呢隻定係telos Marco q

👍telos 都係好嘢

ericsin 發表於 2020-9-14 16:22

SangWong@FB 發表於 2020-9-11 18:52
請問係就咁插去條soundbar個usb位?我條q80果個位好似話維修用,直接插落去就可以?上網搵過隻手指,但都 ...

C兄,想問腳墊邊度入貨?

BTCC 發表於 2020-9-16 20:30

非常非常非常感謝coffee師兄,比機會我親身試到Q90R,呢次真係學到好多嘢,就算肯比錢都未必有人敎,電視同soundbar擺位,setting,電源,可以有咁大分別,簡直驚訝
最後就係,如果早D識到師兄就好{:6_125:}

SangWong@FB 發表於 2020-9-16 23:23

ericsin 發表於 2020-9-14 16:22
C兄,想問腳墊邊度入貨?

我入多左4隻,有無興趣?😂😂

coffee430coffee 發表於 2020-9-17 17:04

BTCC 發表於 2020-9-16 20:30
非常非常非常感謝coffee師兄,比機會我親身試到Q90R,呢次真係學到好多嘢,就算肯比錢都未必有人敎,電視同 ...

唔水嚇氣{:12_723:}{:12_723:}大家研究吓啫{:12_731:}{:12_731:}

yamabo 發表於 2020-10-3 02:05

師兄們請問telos Marco q邊度有得買同幾錢左右?telos Marco q同AQ jitterbug兩者有咩分別?🙏🙇

manfredlai 發表於 2020-10-4 17:27

請教下各位有冇遇到呢個問題
我用 Sony A9G arc 去 Q90R soundbar arc port
用電視個 Netflix app 係出到 Atmos, 但啲聲成會睇睇吓斷一斷,斷果陣條 soundbar 又會著 Dolby Atmos 個字

已經換過唔同 HDMI 線, 而家用緊 Vebatim 2.1 線都係咁

coffee430coffee 發表於 2020-10-4 18:23

manfredlai 發表於 2020-10-4 17:27
請教下各位有冇遇到呢個問題
我用 Sony A9G arc 去 Q90R soundbar arc port
用電視個 Netflix app 係出到 ...

你不妨可以試一試電視“重設/回復原廠設定”,睇吓會唔會好D。。。

manfredlai 發表於 2020-10-4 19:56

coffee430coffee 發表於 2020-10-4 18:23
你不妨可以試一試電視“重設/回復原廠設定”,睇吓會唔會好D。。。

好,陣間試試
頁: 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45
查看完整版本: 澳洲網購的Samsung Soundbar Q90R

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。