76skf 發表於 2019-8-10 18:11

ip_csl 發表於 2019-8-9 23:05
香港定價$31900,就算有discount都無可能賣$22xxx.

係我寫得唔夠清楚...sorry

wyman7727 發表於 2019-8-10 18:14

31900 85折都要27115。
咁我在日本這邊買算了($25100),保養冇問題,我絕大部分數碼產品都係水貨。
我第一隻耳機LCD3都要煲2,3星期先開聲,初時聲音不能接受。

sunnyslhf 發表於 2019-8-11 01:31

ip_csl 發表於 2019-8-10 10:51
$31,900 X 0.85= $22,000?

sorry.. 表達得唔好,我意思 AV 展都係得 15% off. 如果出面街價係 22000的話,真係好抵。。不過唔知邊到有呢個價

Pacalet 發表於 2019-8-17 21:05

有沒有聽感?究竟好唔好聲?

nikfung 發表於 2019-8-17 21:20

Pacalet 發表於 2019-8-17 21:05
有沒有聽感?究竟好唔好聲?

大耳牛的聲底.....但只是普通的大耳牛聲

Pacalet 發表於 2019-8-19 19:08

nikfung 發表於 2019-8-17 21:20
大耳牛的聲底.....但只是普通的大耳牛聲

咁驚?

makiyo 發表於 2019-8-29 04:20

wyman7727 發表於 2019-8-10 18:14
31900 85折都要27115。
咁我在日本這邊買算了($25100),保養冇問題,我絕大部分數碼產品都係水貨。
我第一 ...

給你參考一下

我果隻買左唔夠14日就爛左.
Ultrasone 堅持要我搵返當地代理處理. 明言直接寄返德國總公司是不會收理,只會return

Elvin_F 發表於 2019-8-29 08:26

makiyo 發表於 2019-8-29 04:20
給你參考一下

我果隻買左唔夠14日就爛左.

爛左?

makiyo 發表於 2019-8-29 14:49

Elvin_F 發表於 2019-8-29 08:26
爛左?

是。外榖在自然使用下分開了(非人為疏失)?

Elvin_F 發表於 2019-8-29 15:17

makiyo 發表於 2019-8-29 14:49
是。外榖在自然使用下分開了(非人為疏失)?

好彩有保?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Ultrasone Saphire香港幾錢?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。