myblue 發表於 2019-8-10 17:20

睇佐咁多,樓主部LX800甚麼問題呢?

bbocram 發表於 2019-8-11 18:19

睇佐咁多,樓主部LX800甚麼問題呢? x 2

小瑟 發表於 2019-8-25 21:20

岩岩睇返呢個帖, 我再入去睇下 PM 我叫我刪帖既版先, 來回比對先發覺原來個PM係叫我刪其中一個帖, 呢次係我唔岩, 我對漏左叫我刪回帖的內容同樓主名原來係二個不同的會員, 今次事件真係非常抱歉, 該帖子已經回復, 而我就只刪返PM左我該回帖的會員帖子!!

{:1_347:}在此小瑟向大家致歉, 下次收到PM時會睇清楚及再三RECONFIRM的情況下先做任何的刪帖!!! 謝謝大家的回覆, 再三對受今次事件影響的版友帶核不便致歉!!!

對不起~{:6_162:}

MTX 發表於 2019-8-28 14:57

bbocram 發表於 2019-8-6 22:32
大部份係P記 =。=

近排仲諗緊買咩牌子AV-AMP好

如果俾我揀一定揀Y記,我部3020用到現正都仲未識得壞,遲早忍唔住買部3080,真係非常耐用。

patrickcw 發表於 2019-8-28 16:25

MTX 發表於 2019-8-28 14:57
如果俾我揀一定揀Y記,我部3020用到現正都仲未識得壞,遲早忍唔住買部3080,真係非常耐用。 ...

y記係咪得一年保養

關大爺 發表於 2019-8-28 16:33

patrickcw 發表於 2019-8-28 16:25
y記係咪得一年保養

點解電器要幾年保養,係好嘅一年保養就夠,唔好嘅,比
10年你,得閒攞去整你都夠煩{:1_333:}

patrickcw 發表於 2019-8-28 16:40

關大爺 發表於 2019-8-28 16:33
點解電器要幾年保養,係好嘅一年保養就夠,唔好嘅,比
10年你,得閒攞去整你都夠煩 ...

Ching, 始終電子野好難講, 有時都係撞手神, 長d會安心d! 以前都玩過Y記, 不過係中原水貨, 中原自己保返!

關大爺 發表於 2019-8-28 16:59

patrickcw 發表於 2019-8-28 16:40
Ching, 始終電子野好難講, 有時都係撞手神, 長d會安心d! 以前都玩過Y記, 不過係中原水貨, 中原自己保返! ...

你講得啱,不過有D牌子個低花晒,就無謂博{:1_333:}

六尺先生 發表於 2019-9-8 18:20

我9月5攞部901上去整,著“check sp wire”燈,剛過保一個月?佢同我講維修要四星期,聽到大家咁講都唔知得唔得了?Ps. 仲未報價

patrickcw 發表於 2019-9-8 20:14

好古怪, 我整完上去攞機, 門口果棟p記同o記都係無郁過!
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 好激氣攞咗部Pioneer LX800 4K去維修

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。