kenls123 發表於 2019-7-28 01:31

每聲道150W都唔夠?咁好簡單姐你味買返戲院用開果堆AMP型號

gikifk 發表於 2019-7-28 07:14

唔鍾意可以唔回答的

jj3380 發表於 2019-7-28 10:38

DragonI 發表於 2019-7-26 12:10
不是歧視中國大陸或新加坡, 請寫繁體中文.

講句公道話,如果寫英文你就無問題,人地寫簡體你就叫人寫返繁體,呢啲都唔係歧視係乜嘢?

再講,Post76 版規有冇要求一定要用繁體先?如果冇的話,根本係你個人帶有歧視性問題,唔該你尊重Post76各同好,每人都有自由選擇語言寫作的權利。

bigair 發表於 2019-7-28 14:42

如果用幾萬元就有戲院效果,誰會比錢入戲院

家庭影院是給你在幾十至500呎內用的,而戲院最少都過千呎地方,威力根本沒得比

xhatax 發表於 2019-7-28 16:20

DragonI 發表於 2019-7-26 12:14
呢條友成日在post76搞搞震。上次開條post 佢寫what the fxxk

不是歧視美國,英國或其他國家, 請寫繁體中文.{:6_142:}

blackjack 發表於 2019-7-28 17:54

雖然我喜歡做cd rom多,但唔該唔好個個討論區都玩依d野啦,講下出左乜好器材,用左乜會畫面靚左,聲靚左或新聞仲好啦,我唔理邊個係幫邊個,仲知依個係影音討論就講返影音,老實講,我宜家連本土既玩具討論區同打機區都廢事去,出相未出相囉,就話狗又話乜,討論玩具就玩具啦,好彩唔睇香港既仲有國內,台灣,日本,韓國,美國等既討論區,純舒發姐,有人要對號入座繼續攪既請自便,反正我有影音疑問先會出post,平時只係cd rom既姐{:6_152:}

space 發表於 2019-7-28 17:56

xhatax 發表於 2019-7-28 16:20
不是歧視美國,英國或其他國家, 請寫繁體中文.

ching 好波{:8_390:}

MDLP 發表於 2019-7-28 17:58

bigair 發表於 2019-7-28 14:42
如果用幾萬元就有戲院效果,誰會比錢入戲院

家庭影院是給你在幾十至500呎內用的,而戲院最少都過千呎地方 ...

其實戲院貴賓房所用嘅
後級+喇叭+SW
又真係唔係咁貴
同家用比直頭平添
除咗部杜比解碼
不過部解碼
一般民居唔多啱用

norip999 發表於 2019-7-28 22:34

DragonI 發表於 2019-7-26 12:10
不是歧視中國大陸或新加坡, 請寫繁體中文.

有黎開就知呢度好多人都親中架啦,
雖然香港到今時今日9成以上都有用正體字,
而正體字同英文係香港法定語文,
但有幾多人係會重視香港本土文化?

所以勸你都係睇開D,香港好快比中國同化晒架啦。

siukeung 發表於 2019-7-29 00:34

這位朋友的確很有灌水之嚴,但他的高明玩法,最好對應方法是,睇佢唔到,不覆不應!! 另外,我最愛76時沒有歧視,真心幫玩家、幫新手很helpful的網站,希望不論發帖或回應是用繁體文、簡體文或英文也好,都不帶歧視角度。任何國家也有好人與壞人,不要一竹杆打一船人,只要在此客客氣、雙方尊重的對話,那理什麼人種與派別政見,有什麼分享或問題,盡情在76發揮就好!!!這是小弟愚見,望請理解!!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 點解而家d av amp每聲道得150W?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。