commail 發表於 2019-6-8 12:54

去九展攪啦!大好多。

WY807 發表於 2019-6-8 14:02

講真其實呢啲show,就算會展中心果個高級展,又有邊次可以真真正正聽下器材示範?昨天見到的就是「睇人頭聽傾計聲及等候前面慢慢享受個人音響展」。又正如米樂個場,我知⋯好正嘛,但你去睇下個個Ching唔係九衝就係要起㬹攝位先有機會排隊輪籌,企在門口見到咁嘅輪米場面,呢啲機會真係留比有需要人士慢慢享受。另外呢類show最討厭就是出乜乜限量版,難聽講句同玩X你無分別,又要點排隊又要左撲右撲,果件東西是否比自己嘅時間同精力更值錢就真是每人價值不同

Jazzgd1 發表於 2019-6-8 17:18

比想像中冇咁多人,好彩唔係第一日去{:1_351:}少少收獲,好平,衝呀

billy3310 發表於 2019-6-8 18:48

會展果個去左第一屆就無再去
國仁果個去左第一屆又無再去
76果個希望第二屆可以又再去

rcchan168 發表於 2019-6-8 19:04

LoMichael@G 發表於 2019-6-8 09:57
大地震同AV醫院一定要去。堅平

Ching 大地震6.5吋P63 有無優惠?

wysjoe2 發表於 2019-6-8 19:32

rcchan168 發表於 2019-6-8 19:04
Ching 大地震6.5吋P63 有無優惠?

第一日起問話無優惠
我第一日去 都無你地講咁多人
但我唔明點解要買飛 買唔買飛都可以入場
自由出入
今次show 酒店舉行 又迫 門口又細 買野都無意卻
行左半粒鐘已經唔想行

wickymok 發表於 2019-6-8 21:09

今日約十二点去即時入到埸,,KINGSOUND對QUEEN V 靜電喇叭有D驚喜,

issachar 發表於 2019-6-8 22:22

小瑟 發表於 2019-6-8 09:01
今年佢地應該係想比大家實試家中環境的效果, 不過的確, 我去到現場都覺得雖然SIZE岩岩好, 不過一有人行埋 ...

POMA 明顯擺唔夠人... 希望汲取呢次經驗下次會做好 D... 最緊要係玩樂展 2019 攪得更精彩 {:6_193:}

issachar 發表於 2019-6-8 22:24

MDLP 發表於 2019-6-8 02:25
其實自己應該有planB
見到要排餐死粒幾鐘
去聽十零分鐘dtsXpro

我預左去得個迫字... 不過真係冇諗到係迫到咁... 如果下年再0係富豪攪都好大機會唔去. {:6_207:}

MDLP 發表於 2019-6-8 22:46

issachar 發表於 2019-6-8 22:24
我預左去得個迫字... 不過真係冇諗到係迫到咁... 如果下年再0係富豪攪都好大機會唔去.   ...

今日少人
明天會更少人
今日行左一個圈就走
2ch可聽性極低
AV要輪街症無入去
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: HKAVPE 2019 情報

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。