usopp 發表於 2019-5-28 20:26

stone1218 發表於 2019-5-28 16:56
三星Q6F本人使用中55寸冇投訴!S0ny比我覺得佢-過咗保養期就會 嚟料!...

係呀,樓主果部過左保十年之後就出事啦,真係慘慘豬

stone1218 發表於 2019-5-28 21:16

如果而家啲電器用咗十年都唔壞?用呢個電器個主人真係買六合彩都中!啲電器用唔壞! 個班大老闆邊有錢賺!食乜?食西北風!

samue1 發表於 2019-5-28 21:23

Sony X9000F

man1973 發表於 2019-5-28 21:42

其實老人家無要求不用買太貴,除非你有$

alancll 發表於 2019-5-29 09:38

man1973 發表於 2019-5-28 21:42
其實老人家無要求不用買太貴,除非你有$

師兄都講得好啱,其實本來應該買部再入門再平啲,但因為睇電視係老父唯一節目,所以想買部好啲俾佢享受吓,雖然佢未必識欣賞咁多細節,但話哂上一部都睇咗11年,呢部買好少少都值得嘅,最後都係揀返made in japan嘅Sony,始終信心大啲,希望可再睇多十年!{:12_731:}

kenmok 發表於 2019-5-29 15:07

Sony la.I just replaced my 10 years old Sony too.

jj3380 發表於 2019-5-29 18:54

1) Sony X9000F

audia 發表於 2019-6-1 00:02

X9500G (2019)
頁: 1 [2]
查看完整版本: 三揀一,求意見

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。