MakYan 發表於 2010-2-11 10:12

Pan 記 G10換電

又係上來中毒{:1_344:}; 想問一下各位先進 , budget HKD500以下 , 我想用番英式頭呢 , 線有沒有好介紹呢?! IEC 頭好像沒有選擇{:1_250:}

呀牛 發表於 2010-2-11 10:31

秋記有PAN用既IEC,有凍有唔凍

PMC77929 發表於 2010-2-11 10:40

留意G10個插電位好窄的,DIY線頭比較大,小心,我用AQ NRG-3效果唔錯,不過Over budge.

MakYan 發表於 2010-2-11 10:58

Tks. NRG-3 散線乜野價位呢 ?

xx666hk 發表於 2010-2-11 12:07

I buy at SSP Wing Sing at 2008 , about $ 1,3xx to $ 1,6xx

MakYan 發表於 2010-2-11 16:33

真係超晒 Budget !! 古河314II ok 嗎?!

tontontony 發表於 2010-2-12 00:30

秋記個冷凍IEC 都幾貴 $15X/PC 如果普通就$5X/PC 差一舊水~
我仍在考慮當中~~我想買302但...302加個$55既IEC 會唔會好似差小小呢~~
有冇CHING 比D COMMENTS~

MakYan 發表於 2010-2-12 00:59

買我302仲慳$100 , 緊係入年貨年廿九買 , 年三十就享受一下啦!{:1_328:}   我今日都最終 budget 買了 314 + MK + WF IEC 平價版....剛完工{:1_340:} , 稍後玩燒煙花!{:1_342:}

micma 發表於 2010-2-12 01:26

買我302仲慳$100 , 緊係入年貨年廿九買 , 年三十就享受一下啦!{:1_328:}   我今日都最終 budget 買了 314 + MK + WF IEC 平價版....剛完工{:1_340:} , 稍後玩燒煙花!{:1_342:} ...
MakYan 發表於 2010-2-12 00:59 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

report pls{:6_237:}

MakYan 發表於 2010-2-12 02:09

燒唔著{:1_335:}無爆炸{:1_260:}BD立刻清了,HDTV 係立體了但1"近看又好似Noise多了些 , 希望burn in 後有改善!
頁: [1] 2
查看完整版本: Pan 記 G10換電

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。