小瑟 發表於 2007-11-7 23:32

ROY哥星期日都要返工既???

聽日星期四勒喎, 究竟係邊等同去邊影呢????
Smilies010 Smilies010 Smilies010

radhk 發表於 2007-11-7 23:57

同埋問埋太約會影到幾多點架?

威廉 發表於 2007-11-8 09:12

我地一於去流水響/鶴竇

雷兄可以車埋小瑟, radhk

ronald/導演都有車.. 不過唔知係咩位pick up 我/nel/赤貧好...

我諗可以係紛嶺集一集合

如果我地要7:30到達紛嶺有冇問題.. 我依家搵緊邊個位置 集合

威廉 發表於 2007-11-8 09:33

平時由紛嶺出發既小巴係哩個地圖中可以睇到

matthew 發表於 2007-11-8 09:38

原帖由 威廉 於 2007-11-8 09:12 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我地一於去流水響/鶴竇

雷兄可以車埋小瑟, radhk

ronald/導演都有車.. 不過唔知係咩位pick up 我/nel/赤貧好...

我諗可以係紛嶺集一集合

如果我地要7:30到達紛嶺有冇問題.. 我依家搵緊邊個位置 集合 ...

如果導演住青衣, 我可以過青衣等導演
唔知咁方唔方便呢??

ahnel 發表於 2007-11-8 09:57

我搵人響FANLING pick up我就得嫁喇~

導演 發表於 2007-11-8 10:07

就玩盡佢 .. 七點半就七點半, 集合後找個地方早餐先. Matthew 若想在青衣 join, 可以 0700 waiting at TY, from TY to Fanling, i think around 25mins.

話時話o個度有咩影, 我要帶咩架生?

有車既車主有無 walkie talkie? 是否用大+細 channel 款? 有就報上名來帶埋出黎, 方便行駛時 communicate

威廉 發表於 2007-11-8 10:14

影風景.. 影下花花草草咁..

wide鏡影景必備, marco 可以影下花花草草... 長鏡可以打下雀....

ps 我冇walkie XD

ronaldlaw 發表於 2007-11-8 10:14

原帖由 雷因 於 2007-11-6 10:20 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
威廉 - Prince Edward/MK
小瑟 - 籃田/觀塘
radhk - 籃田/觀塘
Ahnel - 沙田
老赤 - 深井
導演 - 青衣
Ronald - Kwai Chung
雷因 - 慈雲山

How about Sam ?

威廉 發表於 2007-11-8 10:15

原帖由 ronaldlaw 於 2007-11-8 10:14 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

How about Sam ?

有冇人知sam搬左去邊 XDDD
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 大家有冇興趣11號影相

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。