fm31331 發表於 2019-4-20 23:23

咁嘅代理都會有, 我隻超低音真係多得佢哋唔少!

事完上年換咗隻老秦9115d超低音嘅時候{:6_176:} 認識兩位熱心代理玩家師兄Harry哥同鬍鬚哥, 後來知佢哋玩到將隻原裝{:6_158:} 超低音改釘腳,改咗之後隻超低音更好發揮,(就算國內總代理都唔會有呢樣嘢),佢哋見意舊有客戶改釘腳(因為新要等超低音煲吓先再改,不用急),據我所知佢哋不是隨便搵粒釘腳改,而係佢哋特登搵專人訂做合金釘腳, 而且佢哋試咗好多大細size才決定落實{:6_157:} ,咁嘅服務真係大中華區都未見過!{:6_136:}
      今日約咗 Harry哥同埋鬍鬚哥哥去我屋企幫改我隻超低音,未改之前Harry哥哥問咗我一個問題就係你會覺得換電源線定改四粒釘腳邊樣改善明顯大啲,我當時沒有即刻答,但係我啲咁既初哥心諗正常應該係電源線掛{:6_136:}!經過鬍鬚哥一論自改裝之後,我就馬上駁回所有接線試聽, 入隻大娛樂家一試{:6_158:} 頭一段我直情呆咗!層次感深度低音包圍都提升咗一級咁樣,同之前係兩回事,好似變咗另一隻超低音嘅感覺完全係兩回事,真係好難相信改咗幾粒釘腳會改變咁大!{:6_139:}

wai88 發表於 2019-4-20 23:37

我3115有冇得改呀?師兄

fm31331 發表於 2019-4-20 23:46

wai88 發表於 2019-4-20 23:37
我3115有冇得改呀?師兄

師兄如果你向香港代理買,你可以問下佢哋!

wai88 發表於 2019-4-20 23:49

?

wingleong 發表於 2019-4-21 00:05

咁好服務{:1_326:}

fm31331 發表於 2019-4-21 00:17

wingleong 發表於 2019-4-21 00:05
咁好服務

Thank you{:6_162:}

radhk 發表於 2019-4-21 13:24

原來d腳係點?

matt88p 發表於 2019-4-21 13:32

我隻1500又要加{:6_157:}

MDLP 發表於 2019-4-21 15:47

我隻1500又要加

你隻1500咪有原裝釘腳同釘墊

MDLP 發表於 2019-4-21 15:48

我隻1500又要加

仲係M10牙添
頁: [1] 2
查看完整版本: 咁嘅代理都會有, 我隻超低音真係多得佢哋唔少!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。