jan_ng2001 發表於 2019-4-12 11:38

終於轉會天龍x8500h (更新20# IMAX 成功點燈)

原本用開一套5.1.2嘅西裝,先記LX59擴音搭LX88藍光,貪佢有PQLS加持,跟住開始玩4K,所以轉咗LX800,但係開始覺得喺LX59下啲聲發揮唔盡,所以諗住繼續續會先記901,但係當見到天龍有imax加持,所以又再睇咗好耐,聽咗好耐,結果一試午夜夢迴,徹夜難眠,最終都係要去成人生活完成轉會手續,入手x8500h,付款自取,一攞上手就即刻汗顏,好乸重,但係難得抱得美人歸,幾大唔放手,單人匹馬直接抬返屋企,返到屋企已經手抽筋,但係我二話不說幫佢寬衣解帶抱入屋,即刻點燈,擺咪用3點set機,set完放隻水行俠,即刻已經同舊菜完全唔同,先鋒性格比較斯文,天龍性格熱情奔放有線條,可能級數唔同,我用ready player one試賽車嗰幕,我會聽到好多之前聽唔到嘅細節。總之有買貴無買錯,再煲多兩個月後再用8點嚟cal過,應該會更加理想

koo9726 發表於 2019-4-12 11:42

有買貴無買錯,恭喜曬

關大爺 發表於 2019-4-12 12:48

恭喜{:6_128:}

ming2002 發表於 2019-4-12 17:42

C兄,
請問幾錢?

jan_ng2001 發表於 2019-4-12 18:20

ming2002 發表於 2019-4-12 17:42
C兄,
請問幾錢?

我PM你吧!

pclai2000 發表於 2019-4-12 19:27

師兄,請問幾錢入?

關大爺 發表於 2019-4-12 19:28

師兄,睇圖你部機夠散熱咩{:6_141:}

jan_ng2001 發表於 2019-4-12 19:51

關大爺 發表於 2019-4-12 19:28
師兄,睇圖你部機夠散熱咩

夠喎,唔洗set去4ohm都OK喎

jan_ng2001 發表於 2019-4-12 19:51

pclai2000 發表於 2019-4-12 19:27
師兄,請問幾錢入?

我PM你吧

henry3618 發表於 2019-4-12 20:05

請問師兄可pm價錢給我嗎thx
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 終於轉會天龍x8500h (更新20# IMAX 成功點燈)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。