小瑟 發表於 2019-3-24 23:10

一連三日去左新加坡有咩玩呢??(更新影片#1)

明天Samsung有個展係呢度同香港的傳媒公佈新機資料,上次CES冇機會去到美國,今次仲唔睇返夠本。{:1_338:}{:1_338:}{:1_338:}

8K QLED等我呀。岩岩落機,去啤啤佢先。{:1_338:}

{:1_343:}更新影片 :
小瑟上星期一連三日去左新加坡一轉, 睇既就係SAMSUNG 最新的 8K QLED 電視機亞洲發佈會, 今代的確令小瑟肯定 QLED 已經步入成熟的階段, 尤其係對比度, , 黑位, 可視角..... 解像度!!?? 已經成為次要了。{:1_344:}

QIDxTaNYp9w

joelcan 發表於 2019-3-24 23:44

去到新加坡Beer完咁夜都留意到我出post{:6_174:}

issachar 發表於 2019-3-25 01:57

爽呀~~~ 出 trip 又有得玩 {:6_143:}

t1174 發表於 2019-3-25 04:50

MicroLED 重要d.
另外可怕早了幾日,不是可以順手行行 Canjam sg 2019

小瑟 發表於 2019-3-25 08:15

joelcan 發表於 2019-3-24 23:44
去到新加坡Beer完咁夜都留意到我出post

我出完就到你,所以話其實男人夜晚都係出野好時機。{:1_338:}

小瑟 發表於 2019-3-25 08:16

issachar 發表於 2019-3-25 01:57
爽呀~~~ 出 trip 又有得玩

都幾辛苦架,D機咩係身都幾重。{:1_332:}

小瑟 發表於 2019-3-25 08:16

t1174 發表於 2019-3-25 04:50
MicroLED 重要d.
另外可怕早了幾日,不是可以順手行行 Canjam sg 2019

係啦,最衰得3天,留唔多咁多日呢。{:1_332:}

小瑟 發表於 2019-3-25 10:10

開波{:1_339:}

小瑟 發表於 2019-3-25 10:15

8K QLED係現場睇堅正喎。一陣埋去睇清楚先。{:1_335:}

wil-wil 發表於 2019-3-25 10:19

{:6_178:} 8K{:6_190:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 一連三日去左新加坡有咩玩呢??(更新影片#1)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。