Kakaioud 發表於 2019-3-15 23:22

Pioneer UDP-LX500 讀唔到藍光碟,咩事?

剛買2個月Pioneer UDP-LX500 ,沒有Jb,睇咗十只八只UK4K 及藍光後,突然間中失常,入碟後認到碟,但隨即自動open 退回出來,反反覆覆都係咁,但不是每一只都唔得,唔得嗰只碟要關機重新開機後又有D得⋯⋯{:6_123:}
玩到我謝哂{:6_129:}
請問大家有無咁嘅現象?
需不需要入院檢查{:6_147:}

582 發表於 2019-3-15 23:58

快D call白車啦!{:1_330:}

G36 發表於 2019-3-16 00:08

拔電再開機⋯⋯

AskaLung@FB 發表於 2019-3-16 00:10

以前我部LX-55都又係比佢玩死,成日都要蚊電源線

orhui 發表於 2019-3-16 07:20

Ching試吓update 最新firmware試試~

最新4K藍光影碟播放機 UDP-LX500韌體 v1.12 的更新。

-改善藍光影碟 (BD-R/RE) 及SACD 的播放質素
-改善播放網絡內容的穩定性
-提升穩定性

https://hk.pioneer-audiovisual.com/support/

ws1718 發表於 2019-3-16 08:27

marco 發表於 2019-3-16 10:27

有保養的話就直接送去維修{:6_143:}{:6_142:}

小瑟 發表於 2019-3-16 10:36

邊隻碟??好似有套係咁的。{:1_330:}

關大爺 發表於 2019-3-16 10:37

幾千蚊都咁易壞{:6_130:}

Kakaioud 發表於 2019-3-16 11:53

小瑟 發表於 2019-3-16 10:36
邊隻碟??好似有套係咁的。

不論本地及外國也一樣{:1_331:}
最慘是時得時唔得,嗰吓慘⋯{:1_331:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Pioneer UDP-LX500 讀唔到藍光碟,咩事?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。