Happy89 發表於 2019-2-23 08:19

2019新正頭開箱

上星期日訂咗部馬蘭士8012 , 等咗五天 , 昨天終於送到。問題是現在頭痛天空聲道喇叭設置 , 應以何種方法擺設 ? 小弟預算以5.1.4擺設 , 請各位給意見分享。

matt88p 發表於 2019-2-23 10:23

呢部機我喺朋友屋企聽過, 估唔到直推啲喇叭都咁鬼好力, 隻牛出奇地冇天龍咁樣打邊爐 / 鐵板燒

關大爺 發表於 2019-2-23 11:57

呢部好野,正{:6_128:}

billy3310 發表於 2019-2-23 13:50

我ㄧ年前買已經覺得個價好低
依家個市埸價真係超值
部機乜都好除左熱,熱得黎機底果4把散熱扇都吾肯著

Happy89 發表於 2019-2-23 14:24

依家個市埸價真係超值
部機乜都好除左熱,熱得黎機底果4把散熱扇都吾肯著 ...

唔肯著 , 即是未夠熱 ! 哈哈

pac 發表於 2019-2-23 15:26

好機一部,值得推介。
天空喇叭唔難攪啦

issachar 發表於 2019-2-24 00:49

天空喇叭擺哂上去先慢慢攪 {:6_176:} 首先要有然後先有得攪....

Dolby 有講D 喇叭既擺法角度, 十分詳細, 可以慢慢攪

Mosque 發表於 2019-2-24 10:09

ikkjr 發表於 2019-2-24 10:42

依家個市埸價真係超值
部機乜都好除左熱,熱得黎機底果4把散熱扇都吾肯著 ...

>部機乜都好除左熱
唔覺熱, 只係暖, 比起天龍巳經算凉啦{:12_727:}

Happy89 發表於 2019-2-28 21:49

買馬蘭士8012持保養卡有一隻HEOS喇叭送 , 今日得閒便上代理換領HEOS喇叭 , 和順便交埋保養卡。在此一提...代理職員好好禮貌 , 讚? !
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 2019新正頭開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。