samue1 發表於 2019-2-16 13:46

淘寶 JBL Control X ?

淘寶 JBL Control X 只賣1500人仔 = HK$1700, 點解香港要賣2千幾嘅? 有咩唔同?

https://s.taobao.com/search?spm=a230r.1.1998181369.1.7b1a2148fnQZ0g&ie=utf8&initiative_id=staobaoz_20190216&js=1&imgfile=&q=jbl+control+x&suggest=0_1&_input_charset=utf-8&wq=jbl+cont&suggest_query=jbl+cont&source=suggest&tab=all

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.18.3b3e21483RQen4&id=527140292963&ns=1&abbucket=7#detail

lego_cyris 發表於 2019-2-16 14:38

曾經都諗過淘,但怕有假貨,最後去日本樂天 / Amazon 買,唔相差得太遠,師兄可以考慮下。

samue1 發表於 2019-2-16 17:50

lego_cyris 發表於 2019-2-16 14:38
曾經都諗過淘,但怕有假貨,最後去日本樂天 / Amazon 買,唔相差得太遠,師兄可以考慮下。 ...

唔該ching~BTW~你嘅影音房攪掂未?

lego_cyris 發表於 2019-2-16 18:20

samue1 發表於 2019-2-16 17:50
唔該ching~BTW~你嘅影音房攪掂未?

差不多,明天有空上埋頭頂喇叭就攪好。

lawzelda 發表於 2019-5-22 21:49

行2900
水2100,下星期我會入對玩下

SonSon 發表於 2019-5-23 14:01

未必可寄香港, 寄到運費都係番度............

milktea313 發表於 2019-5-23 15:17

用梗兩對,正常無問題。

thesam 發表於 2019-5-23 15:18

amazon 買, 百幾運費.

fatkei 發表於 2019-5-23 15:54

我三月底在日本amazon買了兩對,連運費大概$3400,落單後10日收到貨

samue1 發表於 2019-5-23 16:39

fatkei 發表於 2019-5-23 15:54
我三月底在日本amazon買了兩對,連運費大概$3400,落單後10日收到貨

我都係3月底買咗兩對, $3,592, 又會貴兩百蚊嘅? 我當時明明睇過價錢間間一樣格 {:1_332:} {:1_331:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 淘寶 JBL Control X ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。