kc2017 發表於 2019-2-19 15:55

alanstar 發表於 2019-2-19 14:57
我剛攞咗。叫GOGOVAN 攞同送上門比屋企人收,要同司機問價。我就車費外比多200到 ...

ok, Thanks!

我星期六先攪

kc2017 發表於 2019-2-22 09:14

alanstar 發表於 2019-2-19 14:57
我剛攞咗。叫GOGOVAN 攞同送上門比屋企人收,要同司機問價。我就車費外比多200到 ...

Ching, 攪咗未?

alanstar 發表於 2019-2-23 15:41

kc2017 發表於 2019-2-22 09:14
Ching, 攪咗未?

找到朋友幫忙了。個mount太fit,裝時都有d問題,好在朋友有經驗最後都攪掂。幕身比我原本菊池灰幕軟同薄好多,係咪依家d幕都係咁?

依家我想知降低位可以點定位{:1_260:}

alanstar 發表於 2019-2-23 16:56

攪掂!摩打個邊底望上去有兩個制,近牆身個粒係設定下限

kc2017 發表於 2019-2-23 17:18

alanstar 發表於 2019-2-23 15:41
找到朋友幫忙了。個mount太fit,裝時都有d問題,好在朋友有經驗最後都攪掂。幕身比我原本菊池灰幕軟同薄 ...

你用白色鐵定黑色嗰個? 同埋師兄你點樣走條電線上假天花? 我見你個窿fit曬條電線{:1_326:}

剛攞咗未拆盒{:1_338:}

alanstar 發表於 2019-2-23 17:52

用白色。 裝最頂唔洗度水平。 電線剪咗個頭, 穿上去之後再整番個UK頭

kc2017 發表於 2019-2-24 13:06

alanstar 發表於 2019-2-23 17:52
用白色。 裝最頂唔洗度水平。 電線剪咗個頭, 穿上去之後再整番個UK頭

利害, 我都睇下換唔換咗個頭先{:1_338:}

另外, 知唔知條電線隔離有條剪咗嘅白色線係咩呢?勁核突, 好想剪鬼咗佢{:1_336:}

fishbone8822 發表於 2019-2-24 13:07

kc2017 發表於 2019-2-24 13:06
利害, 我都睇下換唔換咗個頭先

另外, 知唔知條電線隔離有條剪咗嘅白色線係咩呢?勁核突, 好 ...

哥條係RF 接收天線 (remote接收)

你cut左佢就cg了...唔好呀{:1_253:}

kc2017 發表於 2019-2-24 15:10

fishbone8822 發表於 2019-2-24 13:07
哥條係RF 接收天線 (remote接收)

你cut左佢就cg了...唔好呀

{:1_253:} 哈,好在問一問

kc2017 發表於 2019-3-9 21:34

終於上咗{:1_338:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 影輝 RX1 Pro 安裝

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。