DickLai@G 發表於 2019-2-9 08:06

想不到竟然有人割愛,師兄真是過年行好運
請問這個1500夠唔夠潛?
跟array LCR 容易夾嗎?

leekoonhung 發表於 2019-2-9 11:59

師兄有否拆開音箱内睇過,朋友果隻見內部接線發霉,問代理又話無得搞{:6_125:}

MDLP 發表於 2019-2-9 12:19

DickLai@G 發表於 2019-2-9 08:06
想不到竟然有人割愛,師兄真是過年行好運
請問這個1500夠唔夠潛?
跟array LCR 容易夾嗎? ...

因為賣出嗰位師兄有三隻1500

MDLP 發表於 2019-2-9 12:36

leekoonhung 發表於 2019-2-9 11:59
師兄有否拆開音箱内睇過,朋友果隻見內部接線發霉,問代理又話無得搞 ...

唔此接線發霉
個音箱係紙皮做
隻單元舊磁得個豉油碟咁大
份amp推耳简都唔夠力仲爆cap水

但你咪理
一定堅過你玩MK

matt88p 發表於 2019-2-9 13:00

MDLP 發表於 2019-2-9 12:36
唔此接線發霉
個音箱係紙皮做
隻單元舊磁得個豉油碟咁大

算啦mdlp兄, 同佢講嚟都嘥氣, 冇得救㗎喇, 佢永遠覺得自己啲嘢無敵, 我都唔明點解咁大個人, 過年流流, 都仲係咁唔成熟 要入人哋啲post玩嘢..........
淨係jbl先係用木做㗎咋嘛, 其他嗰啲用鐵造嘅唔會發霉 㗎!! 呢個世界所有av系統都得, 淨係唔得pioneer + Jbl唔掂!!咁講問題就解決啦!!

leekoonhung 發表於 2019-2-9 14:12

明眼人就知道邊埋人經常話自己是《無敵》
matt兄過一年又長一歲,做人應對事不對人好嗎?
善意提醒樓主問題可能性會出現,始終隻array 1500是尾期货(停產了)內部發霉可能性是有的,但你................{:8_369:}

Mosque 發表於 2019-2-9 17:10

DickLai@G 發表於 2019-2-9 17:12

MDLP 發表於 2019-2-9 12:19
因為賣出嗰位師兄有三隻1500

震過電影院{:1_331:}

matt88p 發表於 2019-2-9 18:05

Leekoonhung, 其實真心我覺得你個人本身冇乜嘢, 係唔知點解一同你唔啱就死咬住唔放, 真心點都好啦, 平心靜氣講一句, 大家開開心心好嗎? 你有你mk我有我array,其實大家系統都有好同唔好嘅地方, 冇嘢係無敵嘅, 總之大家開開心心便算, 真係無謂窒嚟窒去.咁樣落去 何時了呢??

chan@76 發表於 2019-2-9 19:04

師兄有否拆開音箱内睇過,朋友果隻見內部接線發霉,問代理又話無得搞 ...

叫佢賣左呢d垃圾啦
新正頭,我就比個好意頭價 $6888 一隻
有幾多隻發霉左?我去ATM 㩒定錢先
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 終於忍唔住

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。