poweredc 發表於 2019-1-30 00:57

新年前最後衝刺.........Denon AVC-X8500H

新年前破紀錄,以最短時間攞到批文,又以極速賣出舊機,須然之前幾次報名參加天龍AVC-X8500H體驗會都抽唔中,無緣在現場體驗,最終都係決定入X8500,始終覺得旗艦機加埋日本製造,真係冇得輸。跟住極速俾錢,可惜實在太重,唯有等多兩日送貨,今日下午準時收貨,總共用左4日,真真.........爽,正!!!!!{:1_253:}

orhui 發表於 2019-1-30 06:03

恭喜師兄買到心頭好{:6_193:}{:6_193:}

HGM@post 發表於 2019-1-30 06:46

错过师兄舊機{:8_385:}

關大爺 發表於 2019-1-30 07:19

恭喜{:6_128:}

AskaLung@FB 發表於 2019-1-30 07:55

好奇怪,我朋友都買左8500同樣都冇嗰張I MAX貼紙,反而見到6500就有{:6_136:}

WMYip 發表於 2019-1-30 10:28

我都想買8500,師兄可否pm我响邊處買和幾$?

manlad760 發表於 2019-1-30 15:08

我都想買8500,師兄可否pm我响邊處買和幾$?

poweredc 發表於 2019-1-30 18:03

AskaLung@FB 發表於 2019-1-30 07:55
好奇怪,我朋友都買左8500同樣都冇嗰張I MAX貼紙,反而見到6500就有

貼紙唔重要,最緊要有內涵!{:1_326:}

hangshun 發表於 2019-1-30 19:18

師兄: 我也想買Denon AVC-X8500H,可否pm我在邊處買和幾$......謝

小瑟 發表於 2019-1-30 19:32

好奇怪,我朋友都買左8500同樣都冇嗰張I MAX貼紙,反而見到6500就有

8500出廠時未有 IMAX麻, 所以唔會有呢~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 新年前最後衝刺.........Denon AVC-X8500H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。