luke0919 發表於 2019-1-19 13:24

Labkable 耳機線

本身自己用緊fender ten5+原裝線 ,最近想換過條線,想低音同人聲都提升返,人聲前返少少
就睇中左labkable既 violet 同埋Amethyst紫晶
請問有冇師兄比到意見小弟??‍♂️

鄭浩鋒@FB 發表於 2019-1-20 21:00

作為LABKABLE多年客仔,初初呢個品牌只有大耳筒線,到後來自家品牌出耳塞線果陣係問題多多,包括駁線同綠化等(按板上分類線材,就會搵到舊POST),但而家新版已經改善,violet係著名出事型號,不建設,紫晶冇聽過,唔清楚,如果你中意呢個品牌,以你需要可上總壇試試BLACK CARBON 8紋版本

20120820 發表於 2019-1-22 00:12

試下"Takumi II"~

TsukiK@G 發表於 2019-1-22 10:50

我自己有條TAKUMI II,人聲都算前,不過建議c hing去聽聽先,因為每個人聽感都唔同
題外話,我拎條TAKUMI II去整個頭時,師傅同我講條線原本駁錯左正負極,所以如果c hing你真係要幫襯,你查一查佢地本身的"歷史"
如果接受到,你買完之後都唔會覺得後悔

kmr 發表於 2019-1-26 00:44

呢間野好多年前係幫人做線既家,個時仲係耳牛年代,佢地成日sell neotech 既occ copper 同 silver ,又教人用WBT 錫,不過一賣左更貴既mundorf 後又不停話WBT 哀聲。到呢家都冇乜變,響佢地口中感覺到世上只有labkable {:8_375:}
頁: [1]
查看完整版本: Labkable 耳機線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。