無聊小貓 發表於 2018-12-23 12:31

用左plasma六年未有燒印,OLED會一樣耐用嗎?

電視台都常睇??,thx?

小小Pat 發表於 2018-12-23 13:55

兩年唔燒偷笑了…{:1_333:}

bokee2000 發表於 2018-12-23 15:32

無聊小貓,R33名人

Diazico 發表於 2018-12-23 16:29

我有三部P記plasma ,分別用左12, 10, 8 年,乜事都冇,而家仲睇得,至於LG Oled tv, 用左兩年半,亦非常正,冇燒印

無聊小貓 發表於 2018-12-23 20:05

奇在留言只見sony燒印

WKF 發表於 2018-12-23 21:33

無聊小貓 發表於 2018-12-23 20:05
奇在留言只見sony燒印

無聽過P記oled燒印,LG我用緊,燒到面版花晒

關大爺 發表於 2018-12-23 21:36

宜家邊有電器耐用,入面裝咗計時器,夠期即壞

gamma 發表於 2018-12-23 22:02

我前部vt20 看戲多,上下兩條bar 黑d,剛過5年保養期就自動瓜柴

BBB88 發表於 2018-12-24 15:32

我用了Pioneer 足10年,冇燒過任何印,現換了LG Oled,希望用到3幾年啦!
撞手神
頁: [1]
查看完整版本: 用左plasma六年未有燒印,OLED會一樣耐用嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。