yuenmichael 發表於 2018-11-23 23:55

馬記SR6013電源線

請教有咩電源線適合馬記SR6013??

小小Pat 發表於 2018-11-24 01:08

現場買咗條嚟試,唔洗五百,可以一試。
另外有雙隻粗身美式合Amp用都係五魚半!{:1_338:}

yuenmichael 發表於 2018-11-24 02:06

另外有雙隻粗身美式合Amp用都係五魚半! ...

Gotham?

小小Pat 發表於 2018-11-24 09:44

yuenmichael 發表於 2018-11-24 02:06
Gotham?

係啊!同埋佢換了MK頭內嘅fuse做影音專用的,收你幾舊水,算有heart!

yuenmichael 發表於 2018-11-24 14:13

小小Pat 發表於 2018-11-24 09:44
係啊!同埋佢換了MK頭內嘅fuse做影音專用的,收你幾舊水,算有heart!

正!!???

se人 發表於 2018-11-25 19:05

另外有雙隻粗身美式合Amp用都係五魚半! ...

我都買左,$480換左我部入門天龍機既黑雞線,再入部belkin pureav pf30,出聲,,,gotham線 果然係性價比,

pong111lk 發表於 2018-11-25 19:18

se人 發表於 2018-11-25 19:05
我都買左,$480換左我部入門天龍機既黑雞線,再入部belkin pureav pf30,出聲,,,gotham線 果然係性價比,...

請問c兄,
在哪裹可買到?

se人 發表於 2018-11-25 19:29

pong111lk 發表於 2018-11-25 19:18
請問c兄,
在哪裹可買到?

今日最後一日啦
https://post76.hk/news/2018/11/deshk2018-sales-promotion/
【會場限定】每日限量 :
Gotham 85055 1.8M 美式電源線 (配Genius Acoustics插原價$750 會場價$550及 Gotham 85025 1.8M 英式電源線 (配MK 醫院插及Genius Acoustics尾插) 原價$680 會場價$480(每日限 15 條)。
亞柏高音響(A27)

bencptam 發表於 2018-11-25 22:53

我今日都入左一條美式一條英式{:6_122:}

yuenmichael 發表於 2018-12-4 11:42

se人 發表於 2018-11-25 19:29
今日最後一日啦
https://post76.hk/news/2018/11/deshk2018-sales-promotion/
【會場限定】每日限量 :

師兄,重可以邊度買到呢?
頁: [1] 2
查看完整版本: 馬記SR6013電源線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。