Billyfish 發表於 2018-11-2 11:30

KEF新產品LSX-細碼版LS50W

細碼版LS50W{:6_139:}
我對LS50一般
但今次佢啲色好吸引好可愛{:6_139:}
我最鍾意綠色{:6_139:}

但佢只係玩串流{:6_147:}
得光纖同一個Aux{:6_147:}

https://m.int.kef.com/products/lsx

audia 發表於 2018-11-2 19:24

買對紅色氹女仔 ! 手機開住個串流由得佢播 :)

issachar 發表於 2018-11-2 21:51

白色呀!!! {:6_157:}

好彩冇 input... 如果唔係真係要賣腎

Jwong 發表於 2018-11-3 16:16

唔知乜嘢價位?

Billyfish 發表於 2018-11-4 08:34

Jwong 發表於 2018-11-3 16:16
唔知乜嘢價位?

https://www.fortress.com.hk/zt/product/lsx-speaker/p/BP_11815660

豐澤話9280{:6_136:}

Billyfish 發表於 2018-11-4 08:37

issachar 發表於 2018-11-2 21:51
白色呀!!!

好彩冇 input... 如果唔係真係要賣腎

你咪用緊白色{:6_148:}
仲白色{:6_136:}

我鍾意綠色紅色{:6_139:}
但佢得呢啲input唔知買嚟可以做咩{:6_147:}
大ls50冇乜興趣但係呢隻好細部好cute啲色好靚{:6_139:}

Jwong 發表於 2018-11-4 11:09

你咪用緊白色
仲白色

如果有RCA/HdMI可以接其他器材會吸引好多!

issachar 發表於 2018-11-4 20:26

你咪用緊白色
仲白色

做後置丫嘛!

同埋好似白色仲係 Glossy 面?屋企有貓唔想做貓抓板{:6_126:}
頁: [1]
查看完整版本: KEF新產品LSX-細碼版LS50W

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。