xx666hk 發表於 2010-1-11 12:07

終於都較掂同美式ke搏鬥la

終於都較掂仲買到個土炮DIY 美式拖板,價錢仲唔係太貴 " $ ()) ",
個老闆話係個客訂左但唔要所以得一個,我見個拖板都好厚料( 差不多4mm thk ) 所以try try ,
不過裝嗰兩個美式牆蘇都有D 難道因為本身牆入面個盒仔同個美式玉都係70mm 高所以就咁入係入唔到,
好彩見到個舊英蘇面蓋放落去又剛剛可以" 毯 " 高小小,仲有順便DIY 多條4030+AET HR 頭尾插比LX81 用
最後同D線搏鬥完後,淨翻曬D 英頭同一條AQ 電線

Killyoukid 發表於 2010-1-11 12:19

4030唔好用網

TSZKIT0629 發表於 2010-1-11 12:20

ching多謝分享!
學到野
加個英式面板墊高d{:6_193:}

xx666hk 發表於 2010-1-11 12:49

4030唔好用網
Killyoukid 發表於 2010-1-11 12:19 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

OK thank C hing

yjfnog 發表於 2010-1-11 20:01

ching,4030+AET HR要几$?

xx666hk 發表於 2010-1-11 22:51

AET HR 頭同尾每個$350,條4030 sorry c hing 我唔記得左

agnes_b 發表於 2010-1-12 00:26

AET HR 頭同尾每個$350,條4030 sorry c hing 我唔記得左
xx666hk 發表於 2010-1-11 22:51 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
4030無記錯$190/ft都算抵玩

snoopyboy001 發表於 2010-1-13 18:30

{:6_193:}   {:6_193:}

鐵心心 發表於 2010-1-13 19:25

感覺如何??

agnes_b 發表於 2010-1-13 20:04

xx666hk c hing
投入美式懷抱後,有無覺得無以前咁好力??(..因有C hing話英式會好力過美式)
我自己就唔係好覺
頁: [1] 2
查看完整版本: 終於都較掂同美式ke搏鬥la

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。