hohodog900 發表於 2018-10-27 14:40

LX901奇怪顯示

請問有冇師兄知道呢個顯示代表乜嘢?
Egreat A11接Pioneer LX901,撳大細聲,volume 加减不能調大細聲,立即出現如相中的顯示。
其他HDMI input 大細聲又正常,唔會出呢個顯示。
請問如何排除呢?

chan@76 發表於 2018-10-27 14:48

你用返係電視睇到個大 menu 再選返啱

pigpigchan 發表於 2018-10-27 15:15

chan@76 發表於 2018-10-27 14:48
你用返係電視睇到個大 manual 再選返啱

更新完我都係咁,要入menu取消先㩒得返

goldberg0083 發表於 2018-10-27 15:53

我都係update咗之後都係咁樣
要入menu咁什麼先可以交到大細聲呢

goldberg0083 發表於 2018-10-27 15:54

pigpigchan 發表於 2018-10-27 15:15

入menu取消什麼先得呢

hohodog900 發表於 2018-10-27 16:44

請問是否入Egreat A11 menu?
同取消邊度?
已入去menu,但唔知搞邊度?
Thanks

pigpigchan 發表於 2018-10-27 16:44

goldberg0083 發表於 2018-10-27 15:54
入menu取消什麼先得呢

入menu>硬件>work with sonos>選擇関就成
我都研究左好耐{:1_331:}

hohodog900 發表於 2018-10-27 16:48

pigpigchan 發表於 2018-10-27 16:44
入menu>硬件>work with sonos>選擇関就成
我都研究左好耐

得咗,搞掂晒!
唔該晒!

hohodog900 發表於 2018-10-27 17:06

搞掂咗又想多口問一句,喱個功能有乜用呢?同幾時用呢?

pigpigchan 發表於 2018-10-27 17:30

hohodog900 發表於 2018-10-27 17:06
搞掂咗又想多口問一句,喱個功能有乜用呢?同幾時用呢?

其實我唔知{:1_338:}有冇c兄可以解答下?
大王知唔知呢{:1_330:}
頁: [1] 2
查看完整版本: LX901奇怪顯示

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。